banner78
banner12
“Ne demişti bazı büyüklerimiz. İlk dönem çıraklık, ikinci dönem kalfalık, üçüncü dönem ustalık. Arkadaşlar 4 oldu. Ustalığı geçtik. Artık uzmanlaştığımız bir noktadayız".Vay anasını be ne büyük söz.Artık uzman olmuş. “Yahu ne zaman usta oldun da Uzmanlığı kaptın”demezler mi adama!...

Evet bugün CHP’nin adı yolsuzluğa hiç bulaşmamış, cezaevinde hiç yatmamış, usulsüz işlere hiç karışmamış, namusum dediği koskoca binayı yıkmamış,yetimin hakkını sonuna kadar savunmuş, tüyü bitmemiş yetim hakkı hiç yememiş, ancak rakıyı susuz içmiş, tecrübeli, dürüst,ahlaklı, çevik,sporcu (pardon burası olmadı) o atamızın sözüydü.Hani “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” demişti ya! O söz işte.Galiba CHP genel Başkanı da ben adayımın geçmişi temiz,hakkında soruşturma dosyası olmayan, dördüncü yargı paketi sonrası dağılan paketini toplayan kişi olmasını isterim demiş olacak ki sayın Sedefçi bu partide hala bende varım diyor.Yahu yazıklar olsun be!Çıraklıkta,kalfalıkta,ustalıkta Edirne’min hali ortada.Tam 20 yıldır Edirne’nin bu hale gelmesinde ,insanlar arasında kaos,kavga yaratmada, olmayacak çıkar grupları yaratmada Edirne adını tarihe yazdırdın sonra çıkacaksın ben uzmanlık dönemimi yapmak istiyorum diyeceksin.

Evet bugün alnı ak, sırtı pak, sütten çıkmış ak kaşık belediye başkanı Hamdi Sedefçi partisinde aday adaylığı açıklamasını yaptı.

Bir sürü yağdanlıkta yanında yer aldı.Yahu çıkıp biri bana anlatsın bu adam şunu yaptı diye.Vallahi ellerimi başımın arasına koyup düşüneceğim.Yaş olmuş 63, saçlar ağırmış, belediyede durduğu yok,sokakta gezdiği yok,sorunlar hep aynı değişen bir şey yok.

Gör bunu Kılıçdaroğlu gör.Koskoca CHP artık Edirne’de bir hiç! Koca parti Edirne Belediye Başkanının iki dudağının arasında.Yat dedimi yat, kalk dedimi kalk.Partinin ideolojisi, tüzüğü falan bir hiç.Kendini partisinin üstünde gören hatta, “parti parti olsa” diyerek partsine gönderme yaparak kayıt ettiği veya üye yaptığı kişileri şikayet ederek eleştiren Sedefçi bugün kalkmış böylesi onurlu ve şerefli bir partiden yeniden aday adayı oluyor.

Açık ve net söylüyorum ki! İnşallah partisi bu adamı aday falan göstermez.Ne güzel bakın Vali değişti,Rektör değişti, Ticaret Borsası Başkanı değişti, Ticaret ve sanayi odası başkanı değişti, yepyeni tertemiz bir Edirne için yeni sayfalar açıldı.Sayfada tek kirlilik yaratanı herkes bilirken, kendini Edirne için bulunmaz hint kumaşı sayan birisini CHP Genel Merkezinin destekleyeceğini artık hiç sanmıyorum ve desteklemesinin hata olacağını düşünüyorum.

Takla olması için Başbakana boynuna dolarcasına Altın Kemer takan ve sonra yaranmak için aynı senaryoyu Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yapan Sedefçi’nin bu saatten sonra Edirne’ye vereceği hiçbir şey yoktur ve aksine alacağı şey çoktur. Çünkü o artık konusunda uzmandır.

Edirne Belediyesinde çalıştırdığı ve partilim diye atıp tuttuğu işçisinin hakkını dahi savunamayan maaşları geç ödeniyor diye müteahhidi öttüreceğine müteahhidi borusunu öttüren başkanın bu yaptığı sosyal demokratlığa hiç ama hiç yakışmaz.

Yeşil alanları sırf çıkarı için sağa sola dağıtan bunlardan bir beklenti içinde olan, göz göre göre mecliste aldığı kararla tarikat derneğine Yargıtay’da ki dosyaları için yeşil ışık yakan ve sonrasında mahkeme kararı ile iptal edilen bu işten hakim karşısına çıkınca savunmasında göz göre göre yalan söyleyerek “benim bu işten haberim yoktu” diyerek memurlarını ateşe atan ve dahası “oğlum askerliğini anla şanla yaptı” diyerek “eğer bir yanlışı varsa tutar kulağımdan elimle teslim ederim “diyen ancak sahte diplomadan ceza aldıktan sonra mosmor olan ve dediklerini yalayıp yutan ve aksine oğlunun ETSO başkanı olması için astığı astık kestiği kestik bir adam rolüne bürünen,makamını kullanarak insanlara tehditler savuran bir başkan ve bir baba olan bu adam sizce nasıl uzmanlık dönemi için aday adayı olur ve halktan oy ister?

Yapma başkan yapma!Bırak artık bu işleri bak geldi geçiyor dünya işleri.Edirneli hizmete aç ve hasret.Başka iller aldı başını gidiyor sen bizi burada Ak partiye muhtaç ediyorsun.Bırakta yerine bir başkası gelsin Edirne’de belediyecilik nasıl yapılır sana göstersin.Senin 20 senedir yapamadığını 1 yılda yapsın sende dünyalıklarınla idare edersin…….Bu yüzden diyorum ki bunca şeyden sonra usta vardı da bizmi görmedik!.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memur 11 yıl önce

kalemine yüreğine sağlık daha önce okuyup çok yazınızı eleştirmiştim buraya yazmadan kendimce ama bunun sonuna ancak nokta koyabiliyorum birileri çıkıp artık bu ....dur demeli edirne kesinlikle daha iyilerini hakediyor

Avatar
Chp li 11 yıl önce

Elbette Sedefçi için yazılabilecek en güzel yazı.Böyle yazılarınızın devamını bekliyoruz....

Avatar
Chp li 11 yıl önce

çok komiksin gerçekten. hamdi atanacak ve siz bu ayıplarınızla sokakta bile dolaşamayacaksınız. tabi utanma duygunuz biraz olsun varsa