banner78
banner12
Bir haftadır meydanı boş bulan düşmanlarım,büyük bir zafer elde etmiş edası ile piyasada savaş tamtamlarını çalmışlar,önüne gelene “mahkeme kararını nasıl dayadık”demişler.
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi bile kentin önemli sorunlarının konuşulduğu bir anda odasında eline aldığı mahkeme kararını sallayıp bir taraftar edası ile “nasıl koyduk” dercesine verip verişmiştir yandaşlarına.
Vallahi daha siz içinizde yara olanı çıkartamadınız da bana nasıl koyduğunuz kusur kalsın!...
Evet Edirne Belediyesinde geçtiğimiz günlerde yazmış olduğum bir köşe yazım ile dikkatleri Kültür Müdürlüğüne çekmiş,bu yönde ilgilileri göreve davet etmiş, bazı iddiaların üzerine gidilmesini istemiştim.
Velhasıl yazımın üzerinden çok kısa bir zaman geçmesi sonrasında Edirne Emniyet Müdürlüğünün bazı birimleri çalışmaya başlamış,hatta Savcılık bu konuda devreye girmiş,tarafımdan ilgili bilgi ve belgeler istenmiş ve soruşturma anlamında her şey başlamış ve şu vakte kadar devam etmiştir.Ki halada devam etmektedir.Bu yüzden teferruata girmeden soruşturmanın gizliliğini ihlal etmemek adına sessiz kalacağım.
Şimdi gelelim sevinç çığlıklarının atıldığı,büyük bir zafer kazanmış edası ile bana yazdırılan tekzip konusuna.
Evet ilgili mahkemenin kararına hiçe sayacak değilim.Ama sizi hiçe saydığımı, sizden zerre korkmadığımı bilmenizi isterim.Yazdıklarımla hop hop yerinizde zıplarken,yeni bir belge ile yine karşınıza çıkacağımı bilmelisiniz.Az kaldı; sonuca ulaşayım o koltukta bakalım kaç gün oturacaksın?Tıpkı askerlik işiniz gibi burada çürüklerinizi,daha doğrusu ipliğinizi pazara çıkarmaya devam edeceğim.
Bakın benim adım Gökhan Tuzladan.İnternet sitesinin sahibiyim.Her şeyim açık.Sizler gibi sahte isimler kullanarak aslı astarı olmayan şeyleri yazmıyorum.
Birileri gibi çakma Edirneli değil sonuna kadar Edirneliyiz biz.Sapla samanı ayırın artık.
Öncelikle Kültürel Yolsuzluklar adlı köşe yazımı yazdıktan sonra yukarıda bahsettiğim gibi Devletin Kurumları devreye girmiş ve çalışmalarına aralıksız devam etmiştir.Bu arada Sayın Belediyemiz ve onun başındaki Zatı muhterem savcılığa yazdığım yazı ile ilgili suç duyurusunda bulunmuş, savcılık ise yazıda suç unsuru bulunmadığı gerekçesi ile gazetecinin meslek görevini yerine getirdiğini ve asıl görevi kamuoyunu aydınlatmak olan yazıyı kaleme aldığını belirterek nal gibi geri göndererek Belediye suç unsuru oluşmadığı gerekçesi ile “kovuşturmaya yer olmadığına dair karar” diyerek geri göndermiştir.
Ancak boş durmayan ekip iyi bir manevra ile (ki bu manevralar zaman zaman yapılır ve bilinir) ilgili mahkemeden Yıldırım hızı ile bir karar çıkartıp bana tekzip kararını göndermişlerdir.
Şimdi sormak isterim a benim zavallılarım!...Ne zaferi kazandınız? Neden “nasıl koyduk”diyerek havuda kalkıp taklalar attınız?Devletin Savcısı bizi haklı bulurken mahkemenin bu kararı ve sonarsında yaptığımız itirazın dahi red edilmesi manidardır.Terazi belki şaşmıştır ama bu terazi hepimize lazım.
Şimdi terazide dirhemler yok ve artık boş.Sizinki ağır geldi belli.Nede olsa kaç okka olduğu belli değil.
Ama önümüzdeki günlerde o terazi bakın sizinkini nasıl tartacak ve benimki o kadar ağır basacak ki, sizde şaşıp kalacaksınız.Çünkü terazi o zaman Adaletli tartacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edirne Liyiz 11 yıl önce

çakma isimlerden şikayet eden site sahibi. kemal söyler isimli çakma kişi kimdir. açıklayında samimiyetinizi görelim.