banner137
banner12
Şu Edirne’de yaşanan yolsuzlukları,vurdumduymazlıkları, illegal yapılan işleri acaba kaç kişi yazıyor diye çok merak ediyorum.

Gazetelerin sayfalarına baktığımda bir tek Hudut gazetesinin kendisini ve köşe yazarı, gazeteci Murat Savaş’ı görüyorum eline kalemini alarak cesurca yazan.Oysaki ilimizde protokol listesine görebilmek için kendini yırtan,masa başında salla başını al maaşını olan ve yaptığı işin dahi farkında olmayan çok sayıda gazeteci var.Hele yine bunların bazılarının kağıt üzerinde müdür olduğunu görünce inanın yaptığım işten soğuyorum.

Neden bir tek biz yazıyoruz? Neden bir tek biz eleştiriyoruz?Diye soruyorum ve soranlara da cevap vermeye çalışıyorum.Bana “yazma be ağabey,yazınca eline ne geçiyor sen kötü oluyorsun.Bak biz yazmıyoruz.Mamamızı alıyoruz ”dediklerinde inanın fıttırıyorum.O zaman “gazetecilik yapmayın arkadaş” demeden alamıyorum kendimi.Kimisi aldığı matbaa işleri ile avunuyor, kimisi bağlandığı aylığı ile kimisi ise önüne atılan kemiği yalayarak bütün gün şak şakçılık yapıyor.Yapmayın etmeyin desem de nafile….

Murat Savaş ağabeyim, başta olmak üzere Bülent Ayan,Şükrü Benli ve facebook sosyal paylaşım sitesinde yer alan bazı özel gruplar olmasa kimse belediyeyi yazmayacak ve anlamayacak.

Aslına bakarsanız hesap ortada! Gazetelerin günlük Tirajlarına bakıyorum da; toplasan tümü bin civarında.Ancak sanal alem yani internet denilen derin dehliz böyle değil.Sosyal paylaşım sitelerine bakınca paylaşımlar,yorumlar, tıklanmalar yerel bir gazetenin yıllık tirajından bile fazla.

Bu yüzden Edirne’de birkaç kişi dışında yazan,eleştiren yok.Aslında gazeteci arkadaşlarıma yada gazete sahiplerine bir şey demek istemiyorum onlarda ekmek kapısındalar işte.İnanıyorum ki özgür olsalar bir çoğu döşenecek ama elden gelen bir şey yok.

Yazdığım köşe yazılarıma zaman zaman eleştiri alıyorum elbet.Neymiş “Belediyeden başka yazacak bir şey bulamıyorsun”diyeninden tutun “kim bilir ne karın ağrın varda hep başkanı yazıyorsun” diyenini de görüyorum.Ancak yazdıklarıma destek olan ve doğru yolda olduğumu söyleyen o kadar çok insan var ki o yalakaların binlerce misli olunca, benim için denizdeki kum tanesi gibisiniz.Yani yalakalık,çıkar menfaat hepsi sizde.Eğer Hamdi Başkan aday gösterilmez ve seçilmez ise inanın malzemem kaybolacak ve bu kadar bol yazamayacağım ama bu sefer başka yerlere yönelir orada yazacak bir şeyler bulurum siz bunu dert etmeyin.

Hamdi Sedefçi başta olmak üzere yanında bulunan birkaç meslektaşım adeta adliye koridorlarını aşındırarak kapalı kapılar arkasında benim pazarlığımı yapar olmuşlar.Bazı savcılara yön verecek kadar güçleri olduğunu da duyar gibiyim. Allah razı olsun ki helal süt emenler, hakkımızda hak ettiğimiz kararları veriyorlar.Kanun nizam çerçevesinde yargılamayı yaparak neticeye varıyorlar.Kimisi ise kantarın topuzunun dengesini kaçırarak teraziyi şaşırtıyorlar.

Varsın olsun.Bunların hepsinin beni yıldırmak için yapıldığını biliyor ve duyuyorum.Demek doğru yoldayım…

Sayın başkanın bu aralar ETUS ile ilgili yaptığı şova biraz dikkat çekmek istiyorum.Başından beri şovunu yapıyor da kimse farkında değil.Toplu Ulaşım konusunda çevirdiği filmin ikinci perdesi yeni başlıyor.Almazsanız yapmazsanız ihaleye çıkarım ayakları yapıyor.Başta yapacaktın bunu kardeşim…Milleti kandırma.Filmi çevirmek isterken film koptu.Bunu artık anla.İkinci perdeyi artık kimse yemez.

ETUS ile anlaşırken adamları ayaklarından neredeyse donlarını aldın.Şimdi neyi istiyorsun?Bu sistem baştan yapılırken başkaydı da, şimdi yine başka mı oldu?Ne oldu pazarlıklar mı bozuldu?

Hadi başkan hadi sen işini bilirsin.Geçen seçimlerde yüzüne bile bakmadığın Kenar sokakları bu sene neredeyse yalayıp yutacaksın.Geçen seçim yeni yerleşim bölgesine attığın asfalt,yaptığın havuz ve parklarla oyları alırken, bu seçimde hedefin kenar mahalleler olsa gerek ki .Bu kadar çok yaya kaldırımı , asfalt ve süs havuzu yapıyorsun.

Yap bakalım nereye kadar yapacaksın.Çıkmıyor bir tane adam gibi adamda bu işlerin üstüne gitsin,araştırsın, sorsun sorgulasın.Biz bu gücümüzle bu kadar yapıyoruz.Ama elbet bir gün birileri çıkacak ve senin bu dümenine çomak değil koca odunu sokacak ve sen duracaksın.

Ne dersin? Sakın bu çomağı sana ve senin yandaşlarına bugün yarın CHP sokmasın……

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kırklarelili 11 yıl önce

kıymetini bilin sedefçinin. ben bir edirne hayranıyım. kırklarelinden edirneye taşındım. bu güzel memleketi çağdaş bir kent yapan sedefçiye tşk ediyorum