banner137
banner12

Ne söz ama. “Padişahım çok yaşa.Padişahım çok yaşa”

Osmanlı döneminde padişahı seversin sevmezsin, bu sözü haykırmak durumunda kalınırdı.Hoş şimdi tarih dersi verecek değilim ama, bizim Padişahında durumu farklı değil hani…

Yalakalar,yandaşlar,rantçılar sadece ve sadece adamın yaptığı yanlışa, doğruya “Padişahım sen çok yaşa”diyorlar.

İnanın Hamdi Sedefçi ile ilgili yazı yazmak istemiyorum.İş artık çığırından çıkıyor.

Padişah önceki sabah düzenlediği bir basın toplantısında yine bizden bahsetmiş. “Kahraman,Edirne sevdalısıyım diye düşmanlık yapan.Basın mensubuyum diye geçinen genç! Filiz gibi genç!”Bu yakıştırma için sağ olun.Ama bu yakıştırmanın altını biraz aramak lazım.

Sayın başkan siz beni her ne kadar basın toplantılarınıza almasanız da, yasaklansanız da, basın özgürlüğünü sözde Sosyal Demokrat bir Belediye başkanı olarak kısıtlasanızda,bunu korkudan yaptığınızı,size çanak soru sormayacağımı bildiğiniz için yaptığınız biliyorum.Hoş gerçi ben işimi yaparım.Gerçekleri yazarım.Ne anlatırsanız onu yazarım.Ama korktuğunuz için beni çağıramıyorsunuz! Sizin ile ilgili benim gibi yazan bazı arkadaşlar da var.Onları alıp beni almamanızı anlamıyorum.Demek baya korkuyorsunuz?

Gazeteciliğimi sorgulamak size kaldıysa yandık!Sarı basın kartı sahibi olan, Doğuş Yayın grubuna bağlı NTV başta olmak üzere Tek Rumeli Tv gibi önemli kanalların sorumluluğunu alnımın akı ile yapan bir muhabirim. Kaldı ki ekmekle oynamanıza rağmen ben hala buradayım.Çünkü ben size onlar üzerinden değil sadece şu an okuduğunuz siteden yani, www.edirnehaberci.com üzerinden yazıyorum.

Şu “filiz gibi genç” sözüne takıldım.Bu sözü söylemeniz için, önceki akşamlarda benim adımın bir masada geçtiği ve beni ortadan kaldırtmak, “dövdürtmek yada bir başka durumdan” dolayı sarf edilmiş bir söz olsa gerek.Bana filiz diyebilmeniz için böyle bir ortamın oluştuğu kanaatindeyim.Burnum bile kanarsa bunu sizden bilir Savcılarımızı, Emniyetimizi burada göreve davet ederim.Hoş gerçi emniyet ile olan ilişkilerini de çok iyi biliyorum.Onları da bağlamışsın ya! Helal vallahi….Ha eğer iltifatsa saygı duyarım.

Edirne’yi ne kadar sevdiğimi bilen biliyor, bunu sizin gibi Edirne düşmanı biri ile tartışmaya bile gerek yok.Yarattığını iddia ettiğiniz Edirne ortada.Fazla söze gerek yok.Saraçlar caddesi dışında elle tutulur neyiniz var? Artık elinize bile alamıyorsunuzdur buna eminim. Çünkü bunu anlatanlar var…

Şu Maarif caddesine gelelim. Hatırlarsanız yayaların zor yürüdüğüne dair haber yapmış ve iki,üç gün sonra işe başlamıştınız ve bayram mayram demeyerek kaldırımları sökmüştünüz.Bunu size öneren benim.Yayaların düştüğü zor durumu gösteren benim.Sizde kalkıp işe başladınız.Ama ne başlamak.Bir baktım ki.Sökülenin yerine aynısını yapacaksınız.Bende kurul izni olmadığını öğrenince çaktım.İşi de durdurdular.Size proje yap gel dediler. Basın toplantısında “ben mühendisim.Kaldırımın projesi mi olur” diyorsunuz.Kayıtlı olduğunuz oda yönetiminin yerinde olsam sizin üyeliğinizi derhal düşürür o sıfatı elinizden alırdım.Sözde İnşaat Mühendisi Hamdi Sedefçi….

Her şeyi projesiz yaptığınız için mal ortada.Maarif caddesinden iniş Park otel yanı.Yaya kaldırımı demeye bin türlü şahit lazım.Ha siz Belediye başkanı olsanız,halkı düşünseniz, Maarif caddesinden üç beş kuruşa tenezzül ederek milleti yıldırdığınız o park ücretinden feragat eder,otopark olayını ortadan kaldırır, sadece orası için yaya kaldırımı genişletmesi yapar,uygun durak yeri bırakır şehircilik anlayışında bir belediyecilik yapardım ama dedim ya önemli olan adınızın önüne inşaat mühendisi kimliğini almak değil, o kimliğin hakkını vermektir.Bak benim adımın önünde yazmıyor ama sana pratik bir akıl verdim bile.Ama yok arkadaş yok.Gözünüzü rant bürümüş.Atılacak iki metre kare beton için insanları mağdur ediyorsunuz.

Ha sen yap 6 Kasım gününe kadar bu dediğimi, koy kurulun önüne projeni kurul kabul etmesin bak nasıl buradan kurula giydiriyorum…Sen işini düzgün yap ki; işlerin tıkır tıkır yürüsün.

Sonra biz senin adının Hamdiye olmasını istemeyiz. Elbet Sedef kuleyi yaparsın.Ama rant odaklı bakma işe,halk gözü ile bak at gözlüğü ile değil.

Basın toplantında yine çanak sorular gırla.Hep aynı asker soruları soruyor.Birde adama “günaydın” diyerek sözde eleştiriyorsun.bende bunu yedim ya! Yahu toplantı öncesi odanda bunları konuştun zaten.Elbette adam bu soruyu soracak sana…

Mal dediğin gazetecilerin hepsi karşındaydı.Bazılarını tenzih ediyorum.Zaten mal olmasalar o lafına karşın orasını boşaltırlardı…Bunu herkese mal etmemek lazım…

Ak partiye yine dokunmuşsun.Helallllll….Edirne’de yapılan ankete değinmişsin.İl yönetiminden birileri sana gelip sır gibi gizli tutulan anketi anlatmış.Yahu Ak Partinin zaten şu an sana çalıştığı belli.Yönetimdeki müteahhitler senin askerin adamların imarda işi var.Yaptıklarına çıt çıkartacak adam yok.Benim yazdıklarımı veya eleştirilerimin üçte birini Ak Parti sana burada yapsa sen bırak aday olmayı,belediyeyi bile zor görürsün de, nerede o AKP?….Adam sen yine CHP’den aday ol diye çalışıyor be!

Bir başka konu Biçerler meselesi.O konuyu bana açtırma.Orta refuj uykularını kaçırtır sana.Hele yine Kıyık çıkışındaki o malum arsa ve dahası…

“Ben Padişah mıyım her şeyi bileyim”demişsin. Olanlardan haberim yok falan gibi laflar etmişsin. Sen Şeytanın yattığı yeri bilirsin başkan.Sen çünkü Padişahsın… O refuj işinden aldığın, istediğin ortada. Refuj işini neden Hüsnü aganın üzerine atıyorsun?Alsana o zaman görevden?Kıyık çıkışı arsa üzerini neden birilerinin üzerine atıyorsun alsana çok güvendiğin ablayı görevden?

Ha benim Biçerler ile olan bağımı bildiğin için neden o zaman bağış yapıldığı sırada “Gökhan bu konuyu duymasın”dedin?Dedin mi demedin mi? Ben onların yalancısıyım….

Eee ben demem  ama birileri sana “Padişahım sen çok yaşa” dedikçe sen hep aynı kalırsın…… 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semra ipek 11 yıl önce

padişahım çok yaşa padişahım çok yaşa diye diye bu kent bu halde.hamdi gidecek hamdiye gelecek

Avatar
Sacar ARKADAŞ 11 yıl önce

helal sana... haaaaa bir de şu kıyık caddesinde kıyak büfenin olduğu sap gibi binanın çatısına geceliğin kaçak olarak yapılan ve baca süsü verilerek gizlenen baz istasyonunu bir araştır derim...herkes rahatsız..bakalim altindan ne çikacak hangi chp li üyenin bina...

Avatar
4.bölük 10 yıl önce

ağzına sağlık gökhan bu kral cıplak bunu herkez bilsin söyle kardeşim söyle