banner78
banner12
Gerçek anlamda Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi içinizde varsa siz o zaman gerçek CHP’li olursunuz.Eğer içinizde bunların hiçbiri yoksa ve sadece çıkar,menfaat varsa işte siz o zaman sonradan CHP’li olup, partisinin zor zamanda karşısında iyi zamanında yanında olanlardan olursunuz.
Yaklaşan CHP il seçimlerinde birilerinin kendisini parti üstü bir mahlukatmış gibi görmesi ve tüm il teşkilatı üzerinde kendi ego manyasını kurarak “biz” değil de “ben” demeye çalışması bugün CHP nin içinde bulunduğu durumun en somut göstergesidir.Sayın Ciravoğlu ile sayın Özdöl’ün il başkanlıklarını açıklayacakları toplantıların ikisinde de bulundum.Birinde sonradan olma ve menfaat peşinde yani günlük CHP lilerin olduğunu bir diğerinde ise gelenekçi olan ancak yeniliğe açık, teşkilat ruhu ile hareket eden CHP lilerin olduğunu gördüm.
Birinde Belediye’de ne kadar hizmet alımı çalışan varsa dayatma ile partideki toplantıya zorla yada ekmek davasına götürülenleri, diğerinde ise sadece CHP nin manevi değerlerini önde tutan ve CHP yi gerçek anlamda ülke sathında bir yerlere getirmek isteyenlerin olduğunu gördüm.
Birinde parti sayesinde bir şeyleri götürmek isteyenler varken bir diğerinde partiyi daha iyi yerlere götürmeye çalışanlar olduğunu gördüm.
Birinde belediyenin demirbaşları ile şov yapanları bir diğerinde ise elinde avucunda olanlarla delegesine,üyesine sahip çıkmaya çalışanları gördüm.
Birinde satılanları bir diğerinde ise adamları gördüm.Birinde kavgadan yana olanları bir diğerinde ise her şeye rağmen uzlaşıdan yana olanları gördüm.Birinde insana su bile yokken bir diğerinde, misafirperverlik hoşgörü,ahlak ve edep,saygı ve düstur, ikram ve güler yüz gördüm.
Bu benim gördüklerimi de inanıyorum ki birilerinin peşinden at gözlüğü ile koşan değil gerçeklerle savaşan, mücadelesini insanlık için yapan kişiler için yapmayanlarda görmüştür herhalde.
Sayın Şükrü Ciravoğlu’nun seçimi her ne kadar alamayacağı gibi bir hava estirilmeye çalışılsa da “ki utanmasalar belediye hoparlöründen bile anons ettirecekler” sonuçta o bu partinin il başkanı.Üzerinde tek bir leke dahi olmayan,yıllarını CHP için adamış insanlarla yola çıkan adam gibi adam olan biri o.Kişisel çıkarları için değil parti çıkarları için kendini adamış bir isim o.
Evet Pazar günü dananın kuyruğu kopacak ve CHP kaderi ile baş başa kalacak.Bir yanda sözüm ona Genel Merkez tarafından bile bertaraf edilmiş bir hayal kahramanı ve yandaşlarının yarışı,diğer tarafta ise onurlu insanların CHP adına olan yarışı.
Hadi bakalım; yarın seçim var ve CHP Belediye Başkanı adayını elbette Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gösterdiği doğrultuda belirleyecek. Oldu da mevcut ismi gösterdiler “ki bu böyle olmayacak bunu sağır sultan bile biliyor” o zaman ne olacak? CHP de büyük bir çöküş ve çözülme sonrasında ise hüsran.O zaman maceraya yada maceracılara gerek yok.Gerçek anlamda onurlu CHP lilere ihtiyaç var.Hayal peşinde koşmanın bir anlamı yok.
Bakın dikkat edin.Tek kelime ile Özdöl hakkında bir şey demedim.Malum kişiyi bilenler bildi ve anladı.İyi yada kötüde demedim.Ama hakkında ki iddialar yenilir, yutulur gibi değil.Artık kararı delege verecek ve bakalım ne değişecek.
Bu arada aklıma gelmişken kandil dolayıyla Belediyemiz kandil simidi dağıttı.Allah yüz bin kere razı olsun.CHP li bir Edirne Belediyesinde bugüne kadar görülmüş bir şey değil.Herhalde başkanın ayakları suya erdi.Dine imana geldi.Allah razı olsun.Daim olmasını dilerim.
Birde yeni yeni elemanlar almışsınız belediyeye.Millet işsizlikten kırılıyor beledi her gün yeni yeni adamlar alıyor. Yediği önünde yemediği arkasında olanları da alması cabası. Evinin önünde köpeği eksik ama kadrolu organizasyoncular yada oyuncular hepsi belediyede.Yada ben mi yanlış gördüm.Organizasyonda yok tu ama!.......
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.