banner78
banner12
Kimine göre 20 yılı aştı, kimine göre 19 yıldır görevde.Şuraya bak! Mübarek kazık bağlamış. Ama sor bakalım ona “hayır ben kazık falan bağlamadım, beni halk istiyor” diyor. Bizde bu hikayeyi 19-20 yıldır dinliyoruz.
Yahu yazıktır günahtır. Şu CHP de ne cevherler var, önlerini tıkayıp duruyorsun bu insanların. Ne gençler var partide rol alabilmek için mücadele veren, ne insanlar var senin olduğun yerlere gelebilmek için servetini akıtan. Ama sen varsın diye kimse 20 yıldır bir şey yapamıyor. Kazık bağladı mübarek…
Artık şu bir gerçek! Hani o senin seni ben oturttum o koltuğa dediğin adam varya.İl Başkanın…İşte o senin sonun olacak.Yok anket yaptırılmış, anketler onu gösteriyormuş.Tabi bu anketler sizin istediğiniz doğrultuda sizi gösterecek.Yada yandaşların üzerinde yaparsan çıkacak sonuçta böyle olur.
Gel bakalım beraber anket yapalım. Ne çıkacak?
Ama sen alışmışsın kadınların üzerinde siyaset yapmaya.Baksana mübarek dur durak bilmiyor.Tam şeriat işi…3 ü bir yerde….
Ama bu kadınların üzerinden siyaseti artık yapamayacaksın. Geçtiğimiz günlerde kadınlar için açılışını yaptığın evin önündeki konuşmanda bile 20 yıldır ilk defa kadınlar için bir şey yaptığını hatırladın ve inkar ettin. Yahu hem kadınların sırtından geçinecek oy alacaksın hemde 20 yılda kadınlar için tek bir icraat yapacaksın.İşte burada o sözünden sonra kadınlar senin için bak belki bir daha olur dediler ya o işte gerçek Edirne kadının ağzından çıkan sözlerdi.Sen yalan dünyanda yalanların ve yalancılarınla kendin çalıp kendin oynarsın işte.
Geçtiğimiz aylarda gaza gelip yaptığın açıklama sonrasında gazını çabuk almış olacaklar ki geri vites yaptın. Aday olacağını ve seçimleri kazanacağını söyleyen ağzından bir hafta sonra “olmayı düşünmüyorum. Daha çok erken”gibi bir yorum geldi. Yani düpedüz geri vites…
Evet Genel Merkezde bu konuda tavrını sana karşı belirlemiş. Yani yeni bir aday arayışına çoktan girmiş bile. Allah aşkına çıkta bu kentliye 20 yıldır yaptığın elle tutulur bir şey söyle. CHP için yaptığın tek bir şey söyle! 25 Kasımlarda gece düzenliyordun onu bile CHP lilere çok görerek içki içip sarhoş oldukları gerekçesi ile adeta adamları zan altında bıraktın ve bahane yaratarak kutlamaları askıya aldın ve o parayla yardım yaparım dedin. Hani o yardım? Kulübemi gitti yoksa?
Bu arada hatırlatmak isterim. Gerçi kuşların sana ötmüştür ama yinede bil…
Biz gazetecilerin neyi nerde nasıl söyleyeceği belli olmaz. Senin şahsıma uyguladığın ambargoyu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kulağına söyledim. “Benden korktuğu, onu eleştirdiğim için beni basın toplantılarından yasaklı yaptı sizin başkanınız” dedim. Adam şaştı kaldı. “Bu konuda mutlaka onu arayacağım”dedi. İnanıyorum ki seni aramak gibi bir şey yapmaz. Adam böyle basit bir konu için seni aramaz. Zaten aramasına da gerek yok! Ben kendisine seninle ilgili bazı şeyler sundum zaten…
İşin olmuş olsa bile bu saatten sonra CHP saflarında olmayacak….
Eeee.Güle diken,insana seven gerekir.Sende bundan mutluluk duyduğuna göre fazla söze gerek yok…
Ha aklıma gelmişken! Şu açılışını yaptığın kadın evine bir isim koymadığın gibi yeni yapmayı planladığın ki yapamayacağın kadınlara yönelik bir hizmetin daha var hani. Onun adını ne koyacaksın çok merak ediliyor. Ama bu konuda sıkıntı çekmemen için benden sana bir öneri. Hamdiye koy Hamdiye!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.