banner78
banner12
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından bilindiği gibi Kentsel dönüşümm konusunda bir takım çalışmalar başlatıldı. Özellikle kötü durumda olan binaların iyileştirilmesi veya yıkılıp yerine yenilerinin yapılması gibi bir takım çalışmalar var.
Toplu konut idaresi tarafından başlatılan bu çalışmayı birilerinin kendine mal etmesi yada bundan pay çıkartması kadar basit bir şey olamaz diye düşünüyorum.
Bizim yakışıklı önceki gün yine bir basın toplantısı yaparak yandaşlarının karşısında atıp tutmuş.Üzerine vazife olmadan da basını eleştirerek “basın art niyetli olmamalı”demiş.Tabi basın mamasını almalı sus pus oturmalı.Bizim yakışıklıyı seçimlere hazırlamalı.Gerçi hoş birkaç basın dışında işler mamasız yürümüyor ama neyse bilen biliyor zaten.
Seçimlere bir yıl gibi kısa bir süre kaldı.Göz açıp kapayıncaya kadar bu süreç geçip o gün gelecek.Ancak bizimki bu süreçte yandaşlarına süper yazılar yazdıracak, Edirne’yi süt liman gösterecek.Ancak halk yerse bunu yiyecek.Gözünüzü dört açın ve verilen vaatlere kanmayın derim ben.Basının her yazdığına da inanmayın.Artık Edirne’de hangi basın organının yalayıp yuttuğunu, kimin gerçekleri yazdığını anlamışsınızdır, diye düşünüyorum.
Gelelim şu TOKİ konusuna! Ankara’ya gidip konuştum, yaptım, ettim falan demiş bizim yakışıklı.
Birincisi, Ankara’ya kendisi TOKi için gitti.Fakat kentsel dönüşüm için karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.Yani Romanlara “ben ev yaptıracağım.Onlara iki katlı, alt kısmında atlarını koyabilecekleri yerler olacak”demesi ve bu projeyi kendisi önermiş gibi söylemesi ve bizim yandaşların bunu bu şekilde yazması yada orada hiçbir soru sormaması bu işe nasıl çanak tutulduğunu gösteriyor.
Yahu koskoca Devletin projesini babasının projesi gibi gösteriyor ya ben ona yanıyorum! Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik merkezleri ile ilgili projeler yapıyor, bizim yakışıklı kalkıp gençlik merkezi yaptıracağım diyor! Sen önce kalk ta Edirnelilere yakışan nikah salonunu yap.Yahu kimi kandırıyorsun? Bakanlığın projesine bile engel üzerine engel oluyorsun.Kalk ta yalan de!
Dedim ya son bir yıl içinde ne artık neler yapacak neler.Belediyenin son mallarını da satacak,gerekli kıyakları gerektiği gibi yapacak, sonrada seçime girecek.Hayal kule namı değer adı ile Sedef kule hikayesi gibi şimdide kalkmış sanayi sitesi üzerinde ki taktiğini uygulamak için bin bir hikaye söylüyor.Sanayi esnafı bu işten acayip rahatsız. “Bir yıldır havanda su dövüyor” diyorlar. Somut hiçbir şey yok.Buda Sedefkule iki vakası olacak.Yalanlara karnı tok olan Edirne artık sizden gerçek manada icraat bekliyor.İcraat yapında bizde görelim.Öyle aynı adamlara kaldırım yaptırarak,işleri nokta atış birilerine vererek, bu işler olmaz.Olmayacakta!
Ha bu arada “davalardan beraat ettim” demiş bizim yakışıklı.Yahu dur daha.Ne beraatı.90 adet davayı rafa mı kaldırdın,yoksa bizim bilmediğimiz bir numara ile işi mi bağladın?91 davan vardı biri beraat.Kaldı geri 90.
Ama bizim yakışıklı yargıya güveniyor. “Suçsuzum” diyor. Görelim bakalım yakında ak mı kara mı ortaya çıkar nasılsa.Seçimlere kadar kim ölür kim kalır…..
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.