banner137
banner25

Zıpkınkurt'a ziyaretler sürüyor!
Bulgaristan'ın Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Stoycho Stoychev ve Başkan Yardımcısı Tatyana Balakchıeva Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'a tebrik ziyaretinde bulundu. 

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan'ın eşlik ettiği ziyaret programında Meclis Başkanı Mehmet Eren, Meclis Başkan Yardımcısı Çetin Kürkçü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan hazır bulundu. 
Stoycho Stoychev, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası gibi önemli bir sivil toplum örügütünün seçimlerini kazanmalarından dolayı tebrik ederek, yoğun programlarına rağmen ziyaretlerini kabul etmelerinden dolayı Zıpkınkurt ve Eren'e teşekkür etti. Stoychev, 20 yıldır Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği ve dostluk yaptıklarını söyleyerek: “Yambol Ticaret ve Sanayi Odası olarak dostluğumuzu ve işbirliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile geçmiş yıllarda ortak AB projeleri gerçekleştirdik. Projelerimiz sonuç verdi. İşadamlarımızın işbirliği yaptığını görüyoruz. Mücadelelermizi boşa gitmiyor. Önümüzdeki yıllarda da ortak projelere imza atmak isteriz” dedi. 

Başkanımız Zıpkınkurt'ta yaptığı konuşmada: “Dostluğu daha ileriye taşımak için 20 yıllık geçmişi dahil ederek, ETSO olarak yapılacak projelere biz varız. Hedefimiz 20 yılda katedilen yolu iki yılda katetmek” şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30