banner78
banner25

Yürük“Edirne'deki talana sessiz kalanlar iki yüzlüdür“
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük Edirne’de yaşanan yeşil alan talanına sesiz kalan Gezi parkı eylemcilerini iki yüzlülükle suçladı.

Hafta sonu Kocasinan mahallesinde bulunan bir araziye Edirne Belediyesi tarafından otopark yapılacağı iddiası üzerine tepki gösteren birkaç vatandaş dışında kimsenin ses çıkarmamasını eleştiren Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük özellikle CHP’lilerin bu duruma sessiz kalmasına bir anlam veremediğini belirterek “İstanbul Gezi Parkındaki olaylara en çok tepki gösteren CHP’liler neden aynı hassasiyeti burada göstermiyorlar.Buna anlam veremiyorum”diyerek tepki vermemeleri durumunda kendilerini iki yüzlü olarak göreceğini belirtti.

Öte yandan şehrin içinden geçen ve E-5 olarak bilinen Talatpaşa asfaltının 30 km lik bölümünün asfaltlanmasının Hükümet tarafından yapıldığını ifade eden Yürük “yapılan hizmeti belediye kendisi yapıyormuş gibi tabelalar koyarak reklamını yapmaktadır.Bunun böyle gösterilmesinden rahatsızız.Bu çalışmaların hükümetimiz tarafından yapıldığının halkımız tarafından bilinmesini isteriz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin TAŞ 11 yıl önce

**zart-ı muhterek melek yürük hanım, bir süredir edirne'nin gündemini işgal eden, 25 kasım stadı yerine yapılmak istenen avm'ler konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? partiniz hariç, pek çok duyarlı kitle örgütü buna karşı çıkıyor. edirnemizin yeşil alana ihtiyacı var. edirneliler olarak buranın yeşil alan ve park olarak kalmasını istiyoruz. ya parti olarak siz ne düşünüyorsunuz..? şehir merkezine avm mi yapılsın, yoksa kamu yararına yeşil alan olarak mı kalsın? edirne esnafı da, toplumun diğer kesimleri de bu konudaki görüşünüzü doğrusu merak ediyoruz...
**edirne merkezden
**vatandaş-hüseyin taş

banner30