banner78
banner25

Yürük Tıp bayramını kutladı!
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Melek YÜRÜK, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili basın açıklaması yayınladı. Ülkemizde modern tıp eğitiminin başlangıcı olarak kabul edilen 14 Mart’ı çok önemsediğini ifade eden Başkan YÜRÜK“Bir ülkede tıp ne kadar gelişirse, toplum yarınlara o kadar sağlıklı, güven içinde ve bilinçli bir şekilde bakar” dedi.
YÜRÜK açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Son yıllarda yürütülen başarılı sağlık politikaları sayesinde Türkiye’de tıp alanındaki başarılar tüm dünyada yankı uyandırdı; sağlık çalışanlarının gerçekleştirdiği organ nakilleri uluslararası medyada görünürlük kazandı. Son yıllarda Türkiye dünyanın en çok yabancı hasta çeken ülkelerinden biri haline geldi. EDİRNE genelinde sağlık kuruluşlarının sayılarının ve donanımlarının artması bunun en büyük göstergesidir. Ülkemiz ve şehrimiz sağlık alanında büyük başarılara imza atmaktadır.Tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın bu alanda meslek onuruna yaraşır bir şekilde ve tüm zorlukların üstesinden var güçleriyle gelerek hizmet sunduklarını gördüm. Bu hizmet aşkının artarak devam ettiği yönündeki inancımın sonsuz olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; başarılı ve değerli hizmetlerinin devamını diliyorum"dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30