banner137
banner25

Yollukların ödenmesinde sıkıntı yaşandı!
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin sona ermesi sonrasında güreşlere katılan pehlivanlar yolluklarını almak için Edirne Belediyesi Hesap İşlerinin önüne geldiler.

Yollukların ödenmemesi ve ödeme gişelerinin geç açılarak bahanelerle ödemenin geciktirilmesi yüzlerce pehlivanın tepkisine neden oldu.

Güreştikleri boylara göre Edirne Belediyesi tarafından pehlivanlara ödenen yollukları almak için dün güreş sahasında bekleyen ve bugün paralarını almak için Edirne Belediyesi önüne gelen pehlivanlar paralarının ödenmesi için tepki gösterdiler.Yüzlerce pehlivanın yüz ila Bin lira arasında değişen yolluklarını alamadıklarını iddia etmesi üzerine gösterilen tepki sonrasında belediye çalışanları gişeleri açarak ödeme yaptılar.

Pehlivanlar dünyaya mal olmuş bir Ata sporunu yaşatmak için buralara kadar geldiklerini ancak Edirne Belediyesinin yollukları ödeyememesin kendilerini üzdüğünü ve belediyeyi kınadıklarını ifade ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30