banner78
banner25

Yollarında ağası!
Karayolu taşımacılığında yaptığı ilginçliklerle dikkatleri çeken ve bugüne kadar Edirne halkına hizmet için büyük mücadele veren Altunhan Şirketler grubunun yönetim kurulu başkanı Mustafa Altunhan, bir ilke daha imza attı ve yollarında ağası olduğunu bir kez daha kanıtladı.
643. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağalığını yaptığı yıllarda rekor ağalık bedeli ile tarihe geçen ve o günden sonra Edirne adına taşımacılık konusunda önemli işler yapan Mustafa Altunhan terminal ihalesini aldıktan sonra yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Sözlerine sürekli olarak Edirne’de bir ilk diye başlayan Altunhan bu defa “Dünyada bir ilk”diyerek yaptığı yatırımın büyüklüğünden ziyade Edirne-İstanbul yolunda ilk defa kullanılacak otobüslerini görücüye çıkarttı.
Temsa-Safir firması ile yaptığı anlaşma sonucunda 10 adet özel otobüsü yollara koymaya hazırlanan Altunhan yolcularının rahatlığı ve konforu için özel olarak sipariş verdirdiği otobüslerini bugün Edirne otogarına getirterek adeta boy gösterisi yaptı.
Daha önceki 54 kişilik otobüslerin aksine 37 kişilik koltuk sayısı olan otobüsleri kullanıma sunan Altunhan Metro firması adı altında çalışacak araçlarının şoför arkasında bulunan koltuklarının tekli,diğer taraftakilerin ise ikili ve aralarının daha geniş olduğunu belirterek “bundan sonra yolcularım ayaklarını uzatarak ve yanındakinden rahatsız olmadan ve rahatsızlık vermeden yollarına deva edecekler.İnternet ve tv ile kapalı devre tv sisteminin olduğu bu otobüsler 2+1 olarak biliniyor.Yalnız yolculuk etmek isteyen yolcular tekli kontluklarda yol alacak,çift gitmek isteyenlerde çiftli koltuklarda yapılan ikramlar eşliğinde 25 TL ye yolculuk edeckler.Ben Edirne insanının ucuza,rahata ve konfora yönelik taşınmasından yanayım.Ama bunu kimseye alatamıyorum”dedi.
Otobüs sayısını 50’ye çıkartan Altunhan’ın önümüzdeki günlerde de yapacağı sürprizle yolcuları yine şaşırtacağı ise camiada kulaktan kulağa dolaşıyor.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30