banner137
banner25

Vekil danışmanı davalık!
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan’ın Danışmanı Ediz Ün köşe yazarımız Şükrü Benli’ye hakaret ettiği gerekçesi ile davalık oldu.
Gerçekleri yazarak kamuoyunu aydınlatan ve yazılmayanları kaleme alma cesaretini göstererek bilinmeyenlerin ortaya çıkmasını sağlayan Edirne Halk Meclisi Derneği Kurucu Başkanı ve sitemiz köşe yazarı Şükrü Benli kendisine hakaret edildiği gerekçesi ile Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.Suç duyurusunun kabul edilmesinin ardından Vekil Danışmanı Ediz Ün için Savcılık hazırladığı dosyasını Edirne 1 Sulh Ceza Mahkemesi kabul ederek davanın 2 Temmuz 2013 tarihinde görülmesine karar verdi.
Bilindiği gibi Sosyal Paylaşım sitesi Facebook’ta Şükrü Benli ve gazeteci Murat Savaş için “Sosyal Medya’da kapışma, sıkışma ve tehdit” başlıklı bir paylaşım yapılmış ve paylaşımın altına Vekil danışmanı Ediz Ün tarafından yapıldığı iddia edilen “üç para etmeyen ahlak yoksunu bu provokatörler”, “AKP yalakası”, “dayak yiyen ahlaksız”, şeklinde kendi adı ile açık yorumlar yaparak kişilere hakaret etmişti.
Yargılama öncesinde konuşan Şükrü Benli “her şey net ve ortada.Bunların gözlerini bürüyen hırs ve düşmanlık somut olarak karşımızda.Dava süreci başlamıştır.Sonuçta Yargı kararını verecektir”şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30