banner137
banner25

Vali Duruer dur durak bilmiyor!
Edirne Valisi Hasan Duruer’in dur durak bilmeyen mesaisi bu sabah yine erken başladı.

Dünyaca ünlü Avustralyalı aktör Russell Crowe’nin Edirne’ye geleceği haberini alan Vali Duruer sabah erken saatlerde gerekli çalışmayı yaparak oyuncu Crowe ile bir araya geldi.Edirne’nin tarihi ve doğal yapısının film setleri için uygun bir il olduğunu ve tarihi eserlerin zenginliğinin bu düşüncede olan yapımcılara önemli bir alt yapı sağladığını düşünen Vali Duruer; aktör Crowe ile Karaağaç’ta bulunan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde buluştu.Buluşmaya Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun danışmanlığını yürüten Tuna Bekleviç’te katıldı.

İlk olarak eski tren garı olan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesini gezen aktör Russel Crowe gazetecilerin görüntü almaya çalıştığını görünce yakın korumasına verdiği talimat ile görüntü alınmasının engellenmesini istedi.

Edirne’nin tanıtımı için önemli bir adım olduğu düşüncesinde olan Vali Hasam Duruer’in devreye girerek “sıkıntı yok.Onlar haber amaçlı buradalar”demesi üzerine Crowe, Valinin uyarısını dikkate alarak görüntü alınmasına imkan tanıdı.Yaklaşık 2 saat süre ile basının rahat çalışmasını sağlayan vali Duruer Edirne’yi tanıtmanın verdiği onur ve sorumlulukla oyuncuyu  belediyeye uğurladıktan sonra buradan ayrıldı.

Sıcak havaya rağmen Selimiye cami bahçesine giden Vali Duruer burada Tuna Bekleviç ile birlikte dolaşarak yapılan çalışmaları inceledi.Dur durak bilmeyen Vali Duruer’in hızlı temposu görenleride şaşırttı.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mümtaz kayar 11 yıl önce

evet yakarak yıkarak dur durak bilmiyor. ağaç kesmek cinayettir.

akplilere eşek deyip akpli olan birinin yanında valinin olması da etik mi? devlet memurluğuna uygun mu akpye üye olsun vali bari...

banner30