banner78
banner25

Vali Duruer dalgıç oluyor!
Edirne’de göreve başladığı günden buyana dikkatleri üzerine çeken ve Edirne adına önemli gelişmelere imza atan Vali Hasan Duruer yaklaşan yaz sezonu öncesinde aldığı dalış eğitimi ile farklılığını bir defa daha ortaya koydu.
Edirne’yi geldiği günden buyana gözlemleyen ve aldığı radikal kararlar ile tarihi dokunun etrafının açılmasında ve peyzaş çalışmalarında ilklere imza atan Vali Duruer bu defa denizin altına inmek ve Saroz’u tanımak için kolları sıvadı.
Fatih Sultan Mehmet Kapalı yüzme havuzunda Pazar günü teorik anlamda ilk dalış eğitimini alan Vali Duruer Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan profesyonel dalgıçlar tarafından eğitime alındı.İlk eğitimini tüplü olarak alan Vali Duruer bc adı verilen elbise başta olmak üzere buna bağlı regülatör ve diğer fonksiyonların nasıl kullanılacağını öğrenerek pratik eğitimin ilkini tamamlamış oldu.
Aldığı eğitimlerle dalış konusunda belli bir seviyeye gelecek olan Vali Duruer’,in önümüzdeki ay içinde Saroz körfezi İbrice veya Kömür limanına bir dalış gerçekleştireceği ve Edirne’nin tanıtımı konusunda büyük bir rol üstlenmesi bekleniyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30