banner137
banner25

Üç aday yarışıyor!
Geçtiğimiz hafta yapılan grup seçimlerinin ardından gruplarından çıkmayı başaran isimler bu defa da Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı için mücadele veriyorlar.
32 meclis üyesi tarafından belirlenecek olan Yönetim Kurulu Başkanlığına adı geçen bazı isimlerin geri çekilmesi ve birleşme kararı almasının ardından üç adayın adının adaylık için kesinlik kazandığı ve oy verme işleminin bu sabah başladığı belirtiliyor.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin oğlu Hakan Sedefçi’nin inşaat grubunda bulunan müteahhitler den tam destek aldığı ve diğer iki aday Ümit Mıhlayanlar ve recep Zıpkınkurt karşısında mücadele etmesi bekleniyor.
Seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına adı geçen Hakan Sedefçi’nin deneyimi olmadığı gerekçesi ve hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak eleştirilerin hedefinde olduğu ancak babasının desteği ile ipi göğüsleme şansı olan isimlerin başında olduğu belirtiliyor.
Oy kullanma işleminin saat 17:00 a kadar süreceği belirtiliyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30