banner137
banner25

Tozları farklı!
Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı bir çalışma ile yangın tüpleri içerisine gizlenmiş vaziyette 15 kilo 224 gram eroin ele geçirdiler.
Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren ekipler yaptıkları araştırma neticesinde yurt dışına yüklü miktarda uyuşturucu çıkarılacağını öğrendiler.Olayda kullanılacak araç ve kişileri izlemeye alan ekipler uyuşturucu maddeyi yurt dışına çıkaracak olan tır aracını Tem Otoyolu gişelerinde beklemeye başladılar.Saat 01:45 itibari ile Tem otoyolu Edirne gişelerine İstanbul istikametinden gelen tır aracını durduran ekipler tır aracında fiziksel inceleme yaptılar.Daha sonra tır aracını Kapıkule Gümrük sahasındaki x-ray cihazına götürerek burada yoğunluk araştırması yapan ekipler araçta bulunan yangın tüpleri içinde yoğunluk olduğunu anlayarak yangın tüplerinin içini açtılar.Tüpleri spiral ile kesere açan ekipler toz halde eroin maddesi ile karşılaştılar. 3 adet yangın tüpü içinde bulunan ve toplam ağırlığı 15 kilo 224 gram olan eroin maddesini gören ekipler sürücü H.E.yi göz altına alarak hakkında hazırlanan evraklarla adli makamlara sevk ettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30