banner137
banner25

Terminal denetlendi!
 Edirne Belediye Terminal Yürütme Kurulu ilk toplantısını Ulaşım Komisyonu Başkanı Savaş Üner başkanlığında gerçekleştirdi.

Edirne Şehir Terminali’nde gerçekleştirilen toplantıda özellikle terminal içerisinde vatandaşa sunulan hizmetlerde eksiklik ya da aksaklık olup olmadığı yerinde incelenerek tutanak oluşturulacağı ve bu tutanağın Edirne Belediye  Başkanı Recep Gürkan’a sunularak gerekli çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Toplantıya Edirne Belediyesi Ulaşım Komisyonu Başkanı Savaş Üner, Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun, Belediye Meclis Üyesi Tamer Karadağ, Terminalde bulunan yazıhaneleri temsilcisi Çetin Öztürk ve Barış Demir katıldı.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun konuşmasında; “Belediye Meclisimizin 06/04/2011 tarihi ve 2011 taksim 137 sayılı kararı ile terminal yürütme kurulu oluşturulması kabul edilmiş ve terminal yürütme kurulumuz toplam 9 kişiden oluşmuştur. Kabul edilen Meclis kararına göre 5 ulaşım komisyonu üyesi, Belediye ulaşım müdürü, terminal ulaşım sorumlusu ve terminal içinde bulunan yazıhaneleri de temsil etmek için 2 kişi seçildiği 9 kişilik bir terminal yürütme kurulu oluşturulması kabul edilmişti. Terminal Yürütme Kurulumuzun Başkanlığını Ulaşım Komisyonu Başkanı olarak Savaş Üner Bey yürütecekler. Bizim bu toplantıyı gerçekleştirmemizdeki amaç terminal işletmecisi ile belediyemiz arasında ki sözleşme ve şartnamelerde bu komisyonun çalışmasına ilişkin hükümler bulunmaktadır. Bu nedenle bugün bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz bu ilk toplantımızda Edirne Şehir Terminalinde eksiklikler veya aksaklıklar var mı bunları yerinde inceleyerek bir değerlendirme yapacağız. Hazırlayacağımız inceleme tutanağımızı Belediye Başkanımıza sunarak eksikliklerin giderilmesi yönünde Ulaşım Hizmetlerimizce çalışmaları yapmak üzere görev vereceğiz” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30