banner137
banner25

STK ziyaretleri başladı!
Ak Parti Edirne Halkala İlişkiler Başkanlığının düzenlediği Sivil Toplum Örgütü ziyaretlerinin biride Şehit Aileleri Derneğine yapıldı.
Ak Parti İl Baikanı Av. Müjdat KAHVE, İl Başkan Yardımcısı İl Halkla İlişkiler Başkanı Hilmi ZORLUTUNA , İl Başkan Yardımcısı Aziz AKPINAR, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat DARCANLI ve İdris DİNÇ in katılımıyla gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak derneğin faaliyetleri ve sorunları dinlendi. Şehit Aileleri Dernek Başakanı Ali Nermin Vardar , Dernek Başkan Yrd Faruk ÇİFTÇİ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.
Dernek Üyelerinden bazıları toplu taşıma araçlarında Şehit Aileleri ve yakınlarına söz verilen ücretsiz kart olayının çözüme kavuşmadığını dile getirdiler.Bunun üzerine Şehit yakınlarının ücretsiz taşınması ile ilgili ETUS Başkanı Serkan OLTANDİKEN ile görüşen Ak Parti İl Başkanı Av. Müjdat KAHVE kartların şubat ayı içerisinde verileceği sözünü aldı.
            Şehit Aileleri ile ilgili ikinci iş hakkı kapsamında kanun çıktı, yönetmelik yayınlanıp yürürlüğe girmedi sözü üzerine İl Başkanı Av. Müjdat KAHVE Aile ve Sosyal Politikalardan sorumlu Bakan Yardımcısı Aşkın ASAN ı arayarak bir görüşme yaptıktan sonra konuyu kendisine iletti ve yaklaşık 20 dk sonra telefonla dönüş yaparak işe alma müracaat dilekçelerinin kabulüne başlandığı haberi kendisi tarafından bildirildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30