banner137
banner25

 Spor onlar için özel!
Özel Edirne Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrenciler, Edirne Bahçeşehir Koleji’nin toplumsal hizmet projesi kapsamında yaşıtlarıyla basketbol oynadı. Mimar Sinan Spor Salonu’nda, Edirne Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle birlikte basketbol oynayan engelli öğrenciler unutamayacakları bir gün geçirdi.
Edirne Bahçeşehir Koleji Müdürü Mahmut Bozkurt, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü olduğunu ve bu kapsamda Edirne merkezde eğitim veren Özel Edirne Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile ortaklaşa toplumsal hizmet projesine imza attıklarını belirtti. Proje kapsamında iki okul öğrencilerinin çeşitli sportif faaliyetlerde bulunduğunu kaydeden Bozkurt, “Önceki gün futbol müsabakası yapan öğrencilerimiz bugün de basketbol oynadı. Bu projede amacımız engelli çocuklarımızın da topluma entegrasyonunu sağlamak” dedi.
Özel Edirne Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Özgür Tezcan ise projenin yalnızca öğrencileri değil, öğrenci velilerini de kapsadığını belirterek, “Her iki okul velileri de ortaklaşa seramik ve takı kursuna başladı. Velilerimizin çalışmalarını ilerleyen günlerde bir sergide buluşturmak istiyoruz” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30