banner78
banner25

Son kulacını atacak!
 03-06 Temmuz  tarihleri arasında İstanbul da yapılan Spor Toto Yaz Yüzme Şampiyonasında GS Yüzme Kulübü adına yüzen Edirneli  milli yüzücü  GÜVEN DUVAN , Türkiye deki yüzme hayatına bir rekor daha ekleyerek veda etti.

1995 yılında 5 yaşında iken Edirne D.S.İ Yüzme kulübünde yüzme hayatına başlayan Güven Duvan , 18 yıllık yüzme hayatı boyunca  ,sayısız madalya  ve rekor  sahibi oldu.Edirne ye sayısız gurur yaşatan Güven , en son Türkiye milli takıma adına Mersin de yapılan 17.Akdeniz Oyunlarında milli takım adına yüzerek, takımı ile birlikte yeni bir rekora imza atarak ,madalya sahibi olmuşlardı.

03-06 temmuz tarihleri arasında  İstanbul da yapılan Spor Toto Yüzme yarışlarında ise , Galatasaray Yüzme Kulübü adına yüzen Güven , 50 m. sırtüstü yarışında, 25,48 lik derecesiyle YENİ TÜRKİYE REKORUNU kırarak , hem 19+ yaş grublarında hem de  açık yaş grubunda şampiyon olmuştur.Ayrıca 4x100 karışık bayrakta takımı adına 100 sırt da suya giren Güven, rakiplerini geride bırakarak,Türkiye nin en iyi sırt yüzücüsü olduğunu kanıtlamış ve takımını 1. sıraya taşımıştır.Tüm yaş grublarında kupa alan Galatasaray Yüzme kulübü, genel toplamda da rakiplerini geride bırakarak ilk sıraya yerleşmiş,1.lik kupasını da alma onurunu Güven Duvan yaşamıştı.
Artık Edirne de iş hayatına atılacak olan Güven Duvan , Türkiyedeki yüzme hayatını bu yarışla sonlandırmış,ancak 20 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan BARCELONA DÜNYA ŞAMPİYONASINDA son olarak Türkiye milli takımı adına yüzmesi bekleniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30