banner137
banner25

Seyircisiz maçta protokole saldırdılar!
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Edirne GK ile Tekirdağ spor, her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı. 
Edirne GK’dan Aytaç, Tekirdağ Spor’dan Nazım ile Bülent’in kırmızı kart gördüğü maçın bitiş düdüğüyle konuk takımın oyuncuları sahayı karıştırıp, futbolcularımıza saldırdı. Polis olayları güçlükle önledi. 
Yunus Eren, Ali Karaoğlu, Turgut Özkasapoğlu’nun yönettiği karşılaşmaya Edirne GK: İlke, Emrah, Hasan, Ramazan, Aytaç, İlkay, Alper, Andrew, Muhammet, Turgut, Mehmet Narin, Tekirdağ Spor ise Nuri, Şener, Özkan, Burak, Nazım, Mehmet, Salih, Adem, Celil, Bülent ve Birol onbiri ile sahaya çıktı. 
Şampiyonluk iddiası bulunan Tekirdağ maça çok hızlı başlamasına rağmen, maçın 10. dakikasında ev sahibi ekip Mehmet Narin ile kontrataktan golü bularak 1-0 öne geçti. 
Karşılıklı ataklarla geçen maçın 40. Dakikasında rakibine sert girmesi sonucu sakatlanan Aytaç, ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. İlk yarı Edirne GK’nın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. 
İkinci yarıya çok hızlı başlayan Tekirdağ Spor, tek kale maç oynarken, ev sahibi takım ise 11 futbolcuyla savunma yaptı. Baskılarını artıran Tekirdağ Spor, 58. dakikada Birol’un ayağından golü bularak 1-1’i yakaladı.
Çok sert geçen karşılaşmada Tekirdağ Spordan Nazım 53. dakikada, Bülent ise maçın 93. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Hakem, maçın son saniyelerinde ise GK’nın bir golünü engelleyerek maçı bitirdi.
 
SAHA KARIŞTI
 
Orta hakem Yunus Eren’in maç bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte Tekirdağ Spor’un futbolcular ve teknik heyeti, seyircisiz oynan maçta Edirnespor GK takımının bulunduğu alana gelerek küfür etmeye başladılar.Bu sırada oyunculardan bazılarının da ettiği küfürler sonrasında polis devreye girerek ortalığı yatıştırmaya çalıştı.Gerilen ortama maçı saha dışında bulunan duvarların arkasında izleyen Edirnespor GK taraftarları da dahil olarak saha içine taş ve benzeri maddeler atmaya başladılar.Tekirdağ spor oyuncularının da saha dışına taş maya başlaması ile tansiyon bir anda yükseldi.Polisin gazlı müdahalesi ile karşılaşan seyirciler ve oyuncular güçlükle ayrılırken polis maç çıkışında olay çıkmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı.
Son aylarda Trakya takımları arasında yaşanan gerginlik sahalarda istenemeyen görüntülerin yaşanmasına neden oluyor.Edirne iline bağlı iki takım olan Edirnespor GK ile Keşan Spor, ve Tekirdağ spor ile Kırklareli spor kulüpleri arasında yaşanan gerginlik Trakya takımları arasında neler oluyor sorularının akıllara gelmesine neden oluyor.
Dün oynanan maçta ise çıkan olaylar sonrasında polislerin bir bölümü hakemlerin güvenliğini sağlarken, diğer bölümü de olayları engellemeye çalıştı. Soyunma odasına güçlükle sokulan Tekirdağlı sporcular, kapıları ve camları tekmeleyip kırdı.
Otobüsleri ile saha içinden dışarı çıkacak olan misafir takım oyuncularını beklemeye başlayan Edirnespor GK taraftarları ise polisin müdahalesi ile dağıtıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30