banner137
banner25

Sedefçi'nin seyir köşkü gün sayıyor!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin Meriç nehri kenarında ki yazlık evinin yüz metre yanında bulunan ve tapuda 363 parsel üzerinde görünen 1540 m2 büyüklüğündeki nehre sıfır ikinci yazlığında çalışmalar hızla devam ediyor.

Taşkın sahası içinde olduğu için nasıl ve ne şeklide izin aldığı bir türlü anlaşılamayan ve yapımı sırasında gerek basında gerekse kamuoyunda oldukça yoğun bir şekilde tartışılan ilk evin yanında bulunan ikinci arsada aynı tartışmalara gebe gibi görünüyor.

Nehir kenarında hiçbir izni olmadan yaptığı büyük istinat duvarı ile adeta yapmak istediği yerin etrafını kuşatan Sedefçi’nin bahse konu yerde ilk yerindeki gibi ev şeklinde bir yapı düşünmediği ancak muhteşem bir kamelya yaptırarak zeminine de kilit taş döşettiği görüldü.

Çalışmaların sürdüğü alanda objektiflerimize takılan bir ara ç ise dikkatlerden kaçmadı.Belediyenin sürekli olarak kilit taş işlerini yapan müteahhidin aracının orada olması ve kilit taşlarında bloklar şeklinde orada bulunması akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Bilindiği üzere Sedefçi’nin nehir kenarında yaptırdığı ev için Edirne mahkemelerinde dava açılmış ve savcılık iddianamesine göre DSİ’den gelen rapor doğrultusunda “görevi kötüye kullanmak ve suça azmettirmek” suçlamasıyla TCK’nın 257 nci maddesince 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istenmiş ancak beraat etmişti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30