banner78
banner25

Sedefçi şokta!
Edirne Belediyesi İmar işlerine ait tüm dosyalar mercek altında.
Başı beladan bir türlü kurtulmayan Edirne Belediyesi bu defa müfettişler tarafından ayrı bir konu ile mercek altına alındı.Hesapları,harcamaları sürekli olarak mercek altına alınan ve yapılan yanlışlar ve usulsüzlüklerle gündeme gelen Edirne Belediyesi bu defa sıkıntılı günler geçirecek gibi görünüyor.
Tarafımızdan kaleme alınan ve ihbar niteliği taşıyan haberimizin yayınlanmasının ardından Edirne Valisi Hasan Duruer konunun incelenmesi için müfettiş istedi.Müfettişlerin gelerek Belediye İmar Müdürlüğünde kamp kurmaları ve son beş yıl içinde verilen ruhsatlar üzerinde çalışma başlatmaları imar çalışanlarını ve inşaat yapan bazı müteahhitleri telaşa soktu.Ruhsatların masa üzerinde değilde yerinde incelenmesi gerektiği yönünde yaptığımız haber üzerine başlatılan incelemede müfettişlerin dosyaları derinlemesine araştırdıkları iddia edildi. 
Son günlerde gündeme gelen ve bir spor kulübüne bu yolla usulsüz paralar aktarıldığı iddiaları üzerine inceleme başlatan müfettişlerin çok titiz çalıştığı ve inşaat ruhsatlarını yerinde birebir görerek araştırmaya başladıkları kaydedildi.
Öte yandan yaşanan u süreçten dolayı Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin Edirne Valisi Hasan Duruer’e tepkili olduğu ve karşılıklı olarak telefonlara çıkılmadığı iddia edildi.  
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30