banner78
banner25

Sedefçi af mı bekliyor?
Sahte belge düzenleyerek üniversite mezunu olduğunu söyleyerek vatani görevini kısa dönem yapan ve bu sebepten dolayı 1 yıl 8 ay hapis cezası alan,Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin oğlu Hakan Sedefçi’nin Edirne Belediyesi Hesap işleri müdürlüğüne yüklü miktarda su borcu olduğu ve bu borcu ödemediği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre Turkuaz Rehberlik ve Organizasyon Ticaret Şirketi adı altında bir süre önce faaliyet gösteren ve bu faaliyetine resmiyette ara vermeyen ancak faaliyetlerini fiiliyatta durduran şirketin sahibi Hakan Sedefçi’nin işletmesini yaptığı iş yerine yüklü miktarda su borcu olduğu ve şirket adına olan bu su borcunu ödemediği anlaşıldı.
Karabıçak Residance’nin altında bulunan iş yerini belli bir süre kiralayarak düğün salonu şeklinde işleten ve faaliyetine ara veren şirket sahibi Hakan Sedefçi’nin yaklaşık gecikme zamları ile birlikte 5 bin beş yüz lira civarında su borcu bulunduğu ve borcu ödemediği belirtildi.
Zaman zaman çıkan aflardan yararlanmayı beklediği oğul Sedefçi’nin su borcunun 2010 yılı Ekim ayından bu yana olduğu ve son olarak 14 Aralık 2012 tarihine kadar bu su borcu ödemediği elde olan belge ile de netlik kazanmış oldu.
Edirne Belediyesinin yasal takibe aldığı vatandaşların aksine oğul Sedefçi’nin şirketine yönelik herhangi bir ödeme tebligatı gitmediği ve bugüne kadar ödeme yapılmadığı belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vedat 11 yıl önce

slm.kolay gelsin.kusura bakma sayın gökhan bey.bu gazeteciliğinizi anlamış değilim.her zaman yazılarınızı takip ediyorum lakin,siz basın organınız sürekli chp yi ve hamdi sedefçi yi kötülüyor.diğer 22edirne haber netten takip ettiğim kadarıyla akp yi fakat o yapılan haksızlık varsa chp yi de eleştiriyor.dikkatimi çeken şu madem ki siz tarafsız basınsanız,neden akp yi hiç eleştirmiyorsunuz.teşekkür eder işinizde başarılar dilerim.

banner30