banner137
banner25

Roman forumu için Edirne'ye geldi.

 Roman forumu için Edirne’ye geldi!

Makedonya’nın Romanlardan sorumlu ve Roman asıllı olan Devlet Bakanı Nezdet Mustafa ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Hasan Duruer'i makamında ziyaret etti.

İki günlük bir ziyaret için Edirne’ye gelen Bakan Nezdet Mustafa Edirne Valiliği'nde yaptığı görüşmede ilerleyen günlerde Edirne’de bir Roman forumu düzenlemeye çalıştıkları bilgisini vererek bu konuda destek istedi.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Bakan Nezdet Mustafa Balkanlar'da roman kültürünü ve folklörünü yaşatmak için bir forum düzenlemek istediklerini ve bu konuda Vali Hasan Duruer ile görüştüklerini kaydetti.Bakan Mustafa “Edirne’de bu konuda görüşmeler yapacağım.İlk olarak Edirne Valisi ve ardından Belediye Başkanı ile görüşeceğim”dedi.

Ziyaret sırasında Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Erdinç Çekiç ve Roman Hakları Forumu Üst Kurul Üyesi Bahattin Ulusoy, Trakya Engelliler Derneği Başkanı Erkan Makas ve Makedonya heyeti hazır bulundu.

banner148
Anahtar Kelimeler:
Makedonya Roman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30