banner78
banner25

Rekor sayıda cep telefonu!
Yurda kaçak yollarla sokulmak istenen yeni nesil akıllı cep telefonları Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonla ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre Yunanistan üzerinden Meriç nehrini kullanarak yurda yasa dışı yollardan çok miktarda cep telefonunun sokulacağı ihbarını alan ekipler nehir kıyısında arama başlattı.Arama yapıldığını anlayan kişilerin nehirde bulunan bir tekneye yükledikleri malzemeyi bırakarak kaçtıkları ve kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.
Nehrin Türkiye tarafında bağlı olan teknede yapılan aramada 2 bin 750 adet Samsung Galaxy S3 ve S4 akıllı cep telefonu, 110 adet araç yedek parçası ve sis lambaları ile stop lambaları 320 bin adet kaçak sigara filtresi ele geçirdi.
Yenikarpuzlu beldesi nehir kıyısında ele geçirilen eşyaların piyasa değerinin 4 milyon TL değerinde olduğu ifade edilirken elektronik malzemeleri yurda getirdiği tespit edilen R.A.nın hakkında arama çalışması başlatıldığı ifade edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30