banner78
banner25

Piyasa değeri 3 milyon 700 bin TL

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule Tır Gümrük Sahası'na gelen çimento yüklü araçta piyasa değeri 3 milyon 700 bin TL tutarında eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre yüklediği sıvı çimentoyu Bulgar plakalı silo aracı ile Bulgaristan’a götürmek isteyen tır aracından risk kriterleri uyarınca şüphelenen Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeli aracı X-ray taramasına sevk etti.

Aracın hava tüplerinin iç kısmında yoğunluk tespit eden ekipler yoğunluğun ne olduğunu anlamak için narkotik detektör köpeği Kenu’yu kullanarak detaylı arama yaptı.Köpeğin tüplerin olduğu bölüme aşırı tepki vermesi üzerine Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeli tüplerin içini açarak içerisinde 121 paket halinde piyasa değeri 3 milyon 700 bin TL olan 61 kilo 34 gram eroin olduğunu belirledi.

Tır aracına el konulurken Bulgar uyruklu L.S.B.hakkında hazırlanan evraklarla Edirne Cumhuriyet Savcılığına gönderildi.L.S.B. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30