banner137
banner25

Nihayet temeli atılacak!
Her yıl yaşanan nehir taşkınları ile gündeme gelen Karaağaç yolundaki köprülere alternatif olacak köprü yapımı nihayet start alıyor.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın bizzat gelerek katılacağı Karaağaç-Pazarkule bağlantı yolu temel atma töreninin 14 Temmuz Pazar günü yapılacağı ve Bakan Binali Yıldırım ile beraber Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da gelerek törene katılacağı belirtiliyor.
7.5 kilometre uzunluğunda olması beklenen ve Pazarkule istikametinden Meriç nehrini aşarak Yıldırım istikametine bağlanacak olan yolun temel atma töreninin saat 16:00 da gerçekleşmesi bekleniyor.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Karaağaç mahallesinde düzenlenen iftara katılacağı ve sonrasında ise Batı Trakya Türklerinin düzenleyeceği programa katılarak Selimiye caminde kılınacak teravi namazından sonra İstanbul’a hareket etmesi bekleniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30