banner137
banner25

Mühendislik harikası
Edirne Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ve kentte yayaların rahat yürümesinin sağlanmasının amaçlandığı yaya kaldırımları, kaldırım mühendislerine parmak ısırtıyor.

Görme engelli kişileri yönelik yapılan yürüme batlarının hatalarından tutunda su akış alanlarının kapalı olmasına kadar birçok hatayı gözler önüne seren yay kaldırımı çalışmasında yapılan bir iş adeta mühendisleri uzun süreli düşünmeye itti.

En akıllı mühendislerin dahi akıl edemeyeceği yağmur suyu toplama kanallarının önünün kapatılması işi teslim alan belediye kontrolörünün de gözünden kaçmış olacak ki hata hala aynı şekilde duruyor.Cumartesi pazarı yakınında bulunan bir cadde üzerinde yapılan kaldırım çalışmasında suyu toplayacak olan ızgaraların önünün kapatılması yağmurda caddenin göle döneceğinin en somut göstergesi.

Artık her konuda uzman olduğu bilinen ve kaldırım mühendisliği konusunda da uzmanlığı tescillenen Edirne Belediye Başkan Hamdi Sedefçi’nin bu durum karşısında ne yapacağı merak konusu oldu.Sedefçi’nin kurmaylarının böylesi mühendislik harikalarını sürekli uyguladığı ve halk ile dalga geçer hale geldiği ise açıkça biliniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nurullahdogar 11 yıl önce

yandas bır mutahıte yenıden yaptırılır sorun yaptıgınız seye bak yagmur yagınca halledılr

Avatar
mümtaz kayar 11 yıl önce

"pazar yakınında bir cadde"
zübeyde hanımın adı rahatsız mı etti sizi?

banner30