banner78
banner25

Körüklü vefat etti!
Romanların gönlünde taht kuran ve yıllarca Romanlara önderlik yapan Çeribaşı Mehmet Ali Körüklü tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Verdiği yoğun çabalar sonucunda gariban yaşantısına son veren yaptığı gösteriler ile ilimize gelen Devlet büyüklerinin karşısına çıkarak onlara gösteriler yapan Çeribaşı nihayetinde kendisini Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde işçi olarak kadroya aldırmayı başarmıştı.
Uzun süreler Kültür Bakanlığı bünyesinde çalışan ve geçirdiği rahatsızlık sonrasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine tedavi için kaldırılan Körüklü bu sabah hayata gözlerini yumdu. Körüklü için bugün İkindi Namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Törene; Belediye eski başkanlarından Eczacı İbrahim Ay, AKP İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Özcan ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 Evli ve 3 çocuk babası olan Körüklü, Acıceşme Mezarlığı’na defnedildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30