banner137
banner25

Komşu kapıyı bakıma aldı!
Türkiye’nin Avrupa’ya açılan en büyük kara sınır kapısı olan Kapıkule’nin karşılığı Bulgaristan kapısı Kapitan Andreov bakıma alındı.
Edinilen bilgiye göre Kapıkule gümrük sahasında yapılan revizyon ve bakım çalışmaları sonrasında işlevsel bir hale gelen Türk kapısının yanında Bulgar sınır kapısının işlevselliğini yitirdiği ve gelen yoğunluklara cevap vermekte güçlük çektiği ve bu nedenle AB destekli bir yenilemenin söz konusu olduğu ifade edildi.
Gümrük kapısında başlayan inşaat çalışmalarının periyotlar halinde yapılacağı ve vatandaşlar açısından bir mağduriyetin söz konusu olmayacağını belirten yetkililer yaz aylarında yaşanan yoğunluktan dolayı sancılı bir sürecin yaşanacağını ve bununda alt yapısı için şimdiden alternatif arayışı içinde olduklarını kaydettiler.Gümrük kapısının 2 yıl sürecek inşaat çalışması sonrasında tamamlanacağı ve yenilenmiş yüzü ile hizmete açılacağı belirtiliyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30