banner137
banner25

Komşu ezgileri Edirnelilerle buluşuyor!
Yunanistan’ın Edirne Konsolosluğu tarafından kültürel etkinlikler kapsamında bir etkinlik düzenleniyor.
Edinilen bilgiye göre iki ülke arasında Kültürel işbirliğini artırmak ve sanatsal anlamda birliktelik sağlamak için yapılan çalışmaların başında yer alan etkinliklerin devam edeceği ve kültürlerin aktarımının söz konusu olacağı belirtiliyor.
Yunanistan’ın Edirne konsolosluğu tarafından yapılan kültürel etkinliklere bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşayan Yunanistan’ın Edirne konsolosluğu yarın akşam Halk Eğitim Merkezinde komşu ülke ezgilerini Edirnelilerle buluşturmayı amaçlıyor.Kültür köprüleri adı altında yapılacak olan organizasyona Nea Orestiada tarih ve folklor müzesi enstrümanlı Trakya Korosu ve Kız Lisesi Dans grubu gösterileri ile rek katacak.Gece 24 Nisan 2013 saat 20:00 da Halk Eğitim merkezinde başlayacak.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30