banner137
banner25

Kızılay'a “AK“ kan!
 Kızılay’a “AK” kan!

25 yıldan buyana Kızılay Şube Başkanlığı görevini yürüten başkan Av.Metin Kıray ve yönetimi ani bir kararla lav edilerek görevinden alındı.

 

Ankara Kızılay Merkezi tarafından alınan karar gereği eski yönetimin görevinden alındığı ve yerine kayyum olarak Ak partili yöneticilerin atandığı görüldü.

Yaşanan değişiklik sonrasında kamuoyunu bilgilendirmek üzere bugün gazetecilerin karşısına geçen Kızılay’ın yeni yönetimi gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Sivil toplum kuruluşlarında ki çalışmaları ile yakından tanıdığımız Kadir Çakay’ın atandığı yeni yönetim bugün ilk kez basın karşısına çıkarak soruları cevaplandırdı.

Değişiklik hakkında bilgi veren Kızılay’ın yeni yöneticisi Kadir Çakay bugüne kadar her şeyi millet için yaptığını bundan sonrada çalışmalarının millet için olacağını kaydetti.

Çakay yaptığı açıklamada “Bize göre Kızılay'ın en önemli özelliği, bağımsız bir kurum olmasıdır. Bazı beklenti ve kırgınlıklarla Kızılay'ı taraf ilan etmeye çalışmak, en başta muhtaç durumdaki insanlarımıza zarar verir. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile yeniden şekillendirmeyi amaçladığımız Kızılay'ı mevcut durumundan daha iyi bir yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız.”dedi.

Kıray'ın görevden alınması Edirne'de bazı rahatsızlıklara yol açmış ve özellikle CHP kanadı, Kızılay'a atanacak yönetimin siyasi iktidarı üyelerinden olacağını iddia etmişti. Kızılay'ın yeni yönetiminde yer alan isimlerin AKP üyeliğinin bulunması ve yönetiminde olması ise dikkatlerden kaçmadı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30