banner78
banner25

Kim bu cani?

Edirne’de önceki gün özel bir şahsa ait alanı bekleyen bekçi köpeğini hiç acımadan beş el ateş ederek öldüren kişinin görüntülerinin yayınlanması büyük yankı uyandırdı.

Edinilen bilgiye göre Kıyık çıkışında bulunan TEİAŞ’a ait müdürlük binasına gelmeden önce özel bir şahsa ait inşaat alanı önüne 25-06-2015 Perşembe günü motosikletli iki kişi yanaşıyor.Beyaz bir poşet içinde bulunan pompalı tüfeğini çıkartarak kapısı kapalı olan inşaat alanına yaklaşan 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen esmer tenli bir kişi elindeki tüfekle kendisine demir kapı arkasından havlayarak yaklaşan köpeğe direk üzerine olacak şekilde beş el ateş ediyor.İlk ateşi etmesi ile yer düşen köpeğin yerde can çekiştiğini gören acımasız kişi daha sonra yerde yatan köpeğe devamında dört el daha ateş ediyor.Pompalı tüfekle ateş ettiği esnada boş fişeklerin yere düştüğünü gören kimliği belirlenemeyen şahıs,olayın soğuk kanlılığı ile yerden boş fişekleride toplamayı ihmal etmiyor.Öte yandan şahıs motosikletin arkasına bineceği esnada güvenlik kamerasını fark ederek yaptığı el hareketi ilede şantiye sahiplerine bir mesaj veriyor.

Yaşanan tüm bu olay ise an ve an şantiyenin güvenlik kameralarına yansıyor.Köpeği neden öldürdüğü bilinmeyen şahsın ise olayı gerçekleştirdikten sonra yine aynı motosikletle olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.Motosikleti ile sabah saat 08:57 'de gelen iki şahsı ise olay yerinden geçen çok sayıda araç sürücüsünün gördüğü ancak konu ile ilgili polise bir ihbar yapılmadığı belirtiliyor.

Olayın polise haber verilmesi ile görüntüleri inceleyen polis ekipleri motosiklet üzerinde plaka bulunmamasından dolayı tespit çalışmalarını uzayabileceği,ancak tüm cadde ve sokak çıkışlarında bulunan MOBESE kayıtlarının incelenmesi ile motosikleti kullanan iki kişinin kimlik tespitlerinin yapılabileceğini ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirttiler.
İddiaya göre şahsın oğlunun şantiye alanı içinde dolaştığı esnada köpeğin saldırısına maruz kalmış olabileceği ve bu yüzden şahsın gelerek köpeğe ateş etmiş olabileceği belirtiliyor.
https://www.facebook.com/418296235156/videos/vb.418296235156/10155821971855157/?type=2&theater  haberin video linki


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30