banner78
banner25

Kahve “yaşananlardan rahatsızlık duyuyoruz“
AK Parti Edirne İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve, Trakya Üniversitesi’nin web sitesinde bulunan Türk Bayrağı’nın ve Atatürk fotoğrafının kaldırılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Sitedeki fotoğrafların kaldırılmasından ötürü partilerinin eleştirilmesine bir anlam veremediğini de kaydeden Kahve, “Biz konudan duyduğumuz rahatsızlığı rektöre ve Ankara’ya ilettik” dedi.
Trakya Üniversitesi’nin resmi web sitesinden Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğraflarının kaldırılmasına bir tepki de AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve’den geldi. Partisinin il başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kahve, hassas bir süreçten geçildiğine vurgu yaparak, “Biz konudan duyduğumuz rahatsızlığı rektöre ilettik. Fotoğrafların tekrar konması lazım” dedi.
‘MUHTARLARIN HASSASİYETİ DOĞRU VE YERİNDE’
Bu durumdan partilerinin sorumlu tutulmasına da bir anlam veremediklerini kaydeden Kahve, “Konuyla ilgili nedense biz eleştiriliyoruz. Biz duyduğumuz rahatsızlığı rektörün yanı sıra Ankara’ya da ilettik” dedi. Edirne Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği ve toplantıda İstiklal Marşı’nın okunmaması üzerine muhtarların toplantıyı terk etmesine de değinen Kahve, “Muhtar arkadaşlarımızın bu hassasiyeti doğru ve yerinde” diye konuştu.
‘MÜEZZİNOĞLU HAKSIZ ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI’
Sağlık Bakanlığı’na bağlı birimlerden T.C. ibaresinin kaldırılması ile ilgili de açıklamalar yapan Kahve, Edirne Milletvekili olan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na da sahip çıktı. Müezzinoğlu’nun haksız eleştirilere maruz kaldığını ifade eden Kahve, “Yaşanan süreç Müezzinoğlu’nun bakanlığından önce olan bir uygulama. Bakanımıza acımasız eleştiriler yapılıyor. Oysaki bakanımız, yeni yapılan logoya T.C. ibaresini koyduran kişidir” dedi.
Kahve son olarak yarın Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Ankara Milletvekili Reha Denemeç’in de katılacağı bir toplantı yapacaklarını kaydeden Kahve, toplantıda, çözüm süreci ile ilgili vatandaşların aklında kalan soru işaretlerinin açıklığa kavuşturulacağını belirtti. Kahve, toplantıya tüm Edirnelileri davet etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30