banner137
banner25

Kahve “Ar duyguları varsa duramazlar!”
Ak Parti İl danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Av. Müjdat Kahve Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi hedef alarak “ar duyguları varsa duramazlar”dedi.
Margi Otel konferans salonunda düzenlenen parti danışma meclisi toplantısı geniş bir katılımla gerçekleşti.Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Müjdat Kahve bugüne kadar yapılan yatırımlardan bahsetti ve bu yatırımları görmeyenleri eleştirerek duble yollar başta olmak üzere bir çok yatırımın insanların hizmetine sunulduğunu kaydetti.
Konuşmasında Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi hedef alan Kahve; yerel bir gazetede okuduğu haber üzerine belediye hizmetlerini eleştirdi ve “9 gündür bir kentte belediye ekipleri bir su arızasını tespit edemiyorsa o zaman durup düşünmeli.Eğer biraz ar duyguları varsa görevlerinin başında duramazlar.Bütün ekipler çalışıyor ve patlağın yeri tespit edilemiyor.Edirne ve Edirneliler buna asla layık değiller”dedi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30