banner78
banner25

Kaçtığı ülkesine Bakan olarak ziyaret yapacak!
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakan olduktan sonra Yunanistan'a ilk resmi ziyaretini
gerçekleştirecek.
Yarın Atina'ya gidecek olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cuma günü doğum yeri olan Gümülcine'de görüşmeler yapacak ve köyü Kozlukebir’e uğrayarak burada dostları ile bir araya gelecek.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Atina'da Yunanistan Sağlık Bakanlığına bağlı Ulusal Sağlık
Hizmetleri Kurumunda incelemelerde bulunacak, Yunanistan Sağlık Bakanı Andreas Likourentzos ile bir araya gelecek olan Müezzinoğlu Atina'da Elpida Çocuk Hastanesini ziyaret edecek ve havayolu ile Dedeağaç’a gelerek buradan karayolu ile Gümülcine’ye hareket edecek.Geceyi Gümülcine’de geçirecek olan Müezzinoğlu’nun Cuma günü Doğu Makedonya-Trakya Bölge Başkanı Aristidis Yannakidis ve Gümülcine Belediye Başkanı Yorgos Petridis'i ayrı ayrı ziyaret etmesi bekleniyor.Görüşmelerin ardından Müezzinoğlu, daha sonra Gümülcine ve İskeçe seçilmiş müftülerini ve diğer azınlık önde gelenlerini Başkonsoloslukta ayrı ayrı kabul edecek.
Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde soydaşlarla bir araya geldikten sonra Gümülcine Eski
Camisi'nde Cuma Namazı kılacak Müezzinoğlu, Eşekçili(Thamna) köyünde öğle yemeği yiyecek.
Gümülcine ve İskeçe'de bulunan Devlet hastanelerini ziyaret edecek olan Müezzinoğlu
buradan İskeçe Türk Birliği’ne gelerek soydaşlarla bir araya gelecek.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Yunanistan ziyareti sırasında bu ülkedeki akraba ve yakınlarını da ziyaret edecek.
 
Müezinoğlu bu ziyaretlerin ardından Cumartesi günü Edirne’ye karayolu ile gelecek.Edirne’de Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak olan Bakan Müezzinoğlu’nun düzenlenecek bir törenle Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine vergi sıralamasındaki başarılarından dolayı plaket takdim etmesi bekleniyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30