banner78
banner25

Kaçak suya göz yumuyorlar!
Kentin göbeğinde bulunan bir çay bahçesinde kaçak kullanılan içme suyunun görmezden gelinmesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu.
Selimiye cami yan tarafında bulunan çay bahçesine giden ve usulsüz kullanıldığı gerekçesi ile defalarca vatandaşlar tarafından şikayet edilmesine rağmen hiçbir işlem yapılmayan kaçak su kullanımı tepkilere neden oluyor.
Çevre esnafın bilgi vermesi üzerine gidip bakılan içme suyu şebekesinden gelen hattaki su ile sulama yapıldığı ve işletme tarafından kullanılıyor olması belediyenin su kullanımı konularında bazı kişilere ayrıcalık yaptığını açıkça gösterdi.
Şikayetlere rağmen kimsenin gelmediğinden yakınan esnaf “biz aynı şeyi yapsak cezayı keserler.Ama bu durum burada yıllardır böyle ve kimse bir şey yapmıyor”diyerek olayın duyurulmasına ve çözüme kavuşturulmasını istediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30