banner78
banner25

İzcilerden çevre temizliği!
Edirne Gençlik Merkezi bünyesinde oluşan 25 kişilik izci gurubu;“İyilik Ağacı Projesi” kapsamında Musabeyli korusunda genel temizlik yaptı.
Doğayı korumak ve kollamak adına önemli bir yeri bulunan izcilerin Doğayı korumak adına yaptıkları bu çalışma çevre halkı ve köylüler tarafından olumlu karşılanırken gençlere toplumsal sorumluluk bilincini aşılamak adınada önemli bir etkinlik olarak hafızlarda yerini aldı.
Edirne Gençlik Merkezi izci gurubu burada amaçlarının vatandaşlara örnek olarak gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak olduğunu belirttikten sonra köylülerle gitar ve müzik dinletisi gerçekleştirdiler. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak yaptığı açıklamada çevre temizliğinin insan sağlığı açısından önemli olduğuna dikkat çekerek “Çevre temizliği yapmak ve çevre bilincini aşılamak izciliğin en önemli hedeflerinden biridir” diyerek izcilerin her ortamda topluma hizmet ettiğine dikkat çekti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30