banner78
banner25

İsimlikler atıldı mı?
Edirne belediyesi tarafından yapılan ihaleler sonrasında kentin dört bir yanını saran yaya kaldırımları şehre ayrı bir görünüm katarken yapılan işin denetiminin kim tarafından yapıldığı ve iş tesliminin nasıl yapıldığı ortaya çıkan bir manzara ile adeta gözler önüne serildi.
Kentin ana caddelerinin yaya kaldırımlarında iyileştirme çalışması yapan Edirne Belediyesinin yüklenici müteahhit firması yaptığı işte ne kadar titiz olduğunu bir defa daha gösterdi.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin talimatı ile yaya kaldırımları üzerine futbolcuların isimlerinin yazılarak ölümsüzleştirilmesi işine gölge düşüren bu olayda, bazı futbolcu isimlerinin gelişi güzel yerlere atılması ve bir kenarda bulunması işte yapılan ciddiyeti gözler önüne serdi.
Vatandaşın parasının nasıl çarçur edildiğini gözler önüne seren bu vurdum duymazlık Londra asfaltı üzeri Ak Parti İl Binası önünde yaşandı.Çoğunluğu Başkan Sedefçi’nin de taraftarı olduğu Galatasaraylı futbolcuların isimlerinden oluşan ve bir torba içine sarılı halde atılmış vaziyette bulunan metal isimlikler yere çakılmaktan ziyade atılmış bir vaziyette bir görevli tarafından bulundu.Konuyu Edirne belediyesi zabıta ekiplerine aktardığı söyleyen ve isminin açıklanmasını istemeyen kişi “ben konuyu ilettim ancak ilgilenen olmadı.Aramamın üzerinden saatler geçti kimse gelmedi.Ben bunları böyle atılmış bir vaziyette buldum”dedi.
Konunun ilgili birime iletilmesi sonrasında ise yaptığımız görüşmede metal isimliklerin oraya çalışanlar tarafından bırakıldığı ve unutulmuş olabileceği açıklandı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30