banner137
banner25

İl Başkanı Kahve “Edirne’de bir şeyler değişecek!”
Ak Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve düzenlediği basın toplantısında Edirne Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu’nun Sağlık Bakanı olmasını değerlendirdi.
Kahve yaptığı değerlendirme toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuda teveccüh gösterdiğini belirterek teşekkür etti.
Dr.Mehmet Müezzinoğlu’nun Edirne’ye gelişi ile bir şeylerin değişmeye başladığını gördüklerini ifade eden İl Başkanı Müjdat Kahve gelen bu Bakanlık haberi ile Edirne’de artık bir şeylerin çok daha hızlı değişeceğine inandıklarını belirtti.
Teşkilat olarak daha çok çalışmaları gerektiğine inandıklarını ifade eden Kahve “birileri Edirne’nin Ak parti hükümeti tarafından cezalandırıldığı konusunda dedikodular yaymaya çalışıyorlardı.Biz sürekli olarak Ak Parti hükümetlerinin Edirne’ye ayrı bir değer verdiğini söylemeye çalıştık.İşte bunun en somut örneklerinden biriside Türkiye genelinde en düşük oy oranına sahip olmamıza, tek bir Milletvekilimiz olmasına rağmen o milletvekilimizi kabinede görevlendirerek başta Edirne olmak üzere Trakya’ya bakış açısını ortaya koymuştur”dedi.
 
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30