banner137
banner25

Havasız kaldılar!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Kapıkule TIR parkında yurt dışına çıkış yapmak üzere beklemekte olan bir araçta yaptığı inceleme sonrasında terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları anlaşılan 4 kişiyi havasızlıktan boğulmak üzereyken kurtardı.

A.O.S.nin kullandığı ve yurt dışına çıkış yapmak üzere bekleyen 20 BV .. plakalı TIR aracının dorsesinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak üzere olan kişilerin olduğu bilgisini alan Jandarma ekipleri park halindeki tır aracında inceleme yaptı.Hava sıcaklığının 30 dereceyi gösterdiği Edirne’de TIR parkında uzun süre beklediği gerekçesi ile adeta havasız kalan 4 terör örgütü üyesi Jandarma’nın müdahalesi ile son anda kurtuldu.Dorse içinde zula bölümlerde saklanan ve havanında sıcak olmasından dolayı zor anlar yaşayan örgüt üyelerinin yurt dışı çıkış hayallerini suya düşüren Jandarma,örgüt üyelerinin baygın olduğunu ve hava almak için dorse brandasını kestiğini gördü.Dışarı çıkarılan 4 kişi üzerlerine dökülen suyla serinletilerek açılmaları sağlandı.

Ele geçen  T.A., M.V., C.V. ve F.V. isimli biri kadın 4 teröristin terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları, haklarında arama kararı bulunmadığı ancak  İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yurt dışına çıkış yasakları bulunduğu belirlendi.

Gözaltına alınan şüpheliler Jandarma daki ifadeleri sonrasında Adliyeye sevk edilecekler!

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30