banner137
banner25

Gümrükler Baş Müdüründen ziyaret !
Trakya Gümrükleri Baş Müdürü Müslüm Yalçın Bulgaristan’ın Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Şener Cebeci’yi makamında ziyaret etti.

Gurbetçi sezonunun hafta başı itibari ile açılması sonrasında yaşanabilecek problemleri en az seviyeye indirmek ve gurbetçilerimizin geliş güzergahı olan Bulgaristan karayolunda başlarına gelebilecek olası durumlar karşısında en seri şekilde yardımcı olabilmek adına yapılan görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Filibe’de bulunan konsoloslukta yapılan görüşmede Ticaret Ateşesi Barış Yeniçeri de hazır bulundu.

Heyet daha sonra Filibe’de ki temaslarına Filibe Belediye Başkanı İvan Totev'i ziyaret ederek devam etti ve gurbetçilerin yollarda başlarına gelebilecek durumlarda gereken yardımın yapılması ve daha hassas davranılması,Kapitan Andreova sınır kapısında devam eden yenileme çalışmalarının gurbetçi sezonuna denk gelmesinden dolayı problemlerin yaşanmaması ve yol güvenliği gibi bir çok konunun görüşüldüğü belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30