banner137
banner25

Gruba katıldılar!
Edirne Ak parti İl ve Merkez İlçe teşkilatından oluşan grubun Ankara temasları sona erdi.
İki günlük bir ziyaret için Ankara’ya giden Edirne Ak Parti İl, Merkez ilçe, Kadın ve Gençlik kolları yöneticileri tamamlanan ziyaretin ardınsan gece geç saate Edirne’ye döndü.
İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ye giden ve burada Edirne Ak parti Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu tarafından karşılanan Edirne heyeti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısına katıldı.
Yaklaşık 50 kişiden oluşan bir heyetle Meclise giden Edirne Ak parti heyeti Başbakan Erdoğan’ın kürsüye çıkması ile adeta büyük bir coşkuya ulaştı.Uzun süre ayakta alkışlanan Erdoğan konuşmasına yoğun tezahüratlar arasında gecikmeli olarak başladı.
Başbakan Erdoğan konuşmasında terör olayları başta olmak üzere Türkiye ve dünya gündemine ilişkin birçok konuyuda kürsüden yaptığı konuşması ile aktardı.
Grup konuşmasının ardından Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu partilileri alarak Meclisi dolaştırdı ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Meclis temaslarının ardından Ak parti Genel merkezine geçen heyet burada Teşkilat Başkanları toplantısına katıldı.
Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu burada yaptığı konuşmada Edirne’nin Ankara dinamiklerine uzak olduğunu, bunu yapılacak olan bu tür gezi ve toplantılarla aşmanın mümkün olduğunu kaydetti.
İl Başkanı Müjdat Kahve ise partililer ile birlikte yapılan bu tür ziyaretlerle motivasyonun hat safhaya çıktığını ve Edirne’ye dönüldüğünde tüm partililerin öz veri ile çalışacaklarına inançlarının tam olduğunu aktardı.
Temasların tamamlanmasının ardından partililer Anıt Kabir ve Hacı bayram Veli camisini ziyaret ettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30