banner137
banner25

Gençlikten Atatürk vurgusu!
Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Haftası Kutlama programı çerçevesinde “gelecek bize emanet”sloganı ile yola çıkan gençler Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.
Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne bağlı gençlerin yer aldığı kortej hafta etkinlikleri kapsamında ilk olarak 25 Kasım Şehir stadında toplandı.Burada toplanan kortej yaya olarak Atatürk anıtına kadar geldi ve burada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna gelerek Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak tarafından anıta çelenk sundular ve hep bir ağızdan İstiklal Marşını okuyarak haftanın açılışını yaptılar.
Anıttaki açılış törenine Edirne Belediye Başkan yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Milli Eğitim il Müdürü Hüseyin Özcan ve Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak katıldılar.
Çok sayıda öğrenci ve gencin katıldığı törende dikkat çeken en önemli görsel ise gençlerin ellerinde taşıdıkları Atatürk vurgusunun ve sözlerinin ön plana çıktığı pankart ve dövizlerdi.
Anıttaki törende gösteri yapan Edirne Belediyesi Halk Oyunları ekibi yöreye ait oyunlarını sergiledikten sonra tören yapılan konuşmaların ardından son buldu.
15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik haftası süresince kentin değişik noktalarında çeşitli etkinlikler düzenlenerek gençlerin ilgisi çekilmeye çalışılacak ve Edirne adeta gençlik bayramını gençler sayesinde yaşamış olacak.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30