banner78
banner25

Feci kaza! 5 ölü
Dün akşam saatlerinde Keşan’da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirdi.
Keşan girişinde bulunan Destek Kıtaları komutanlığına önündeki kavşakta meydana gelen kazada içerisinde 10 kişi bulunan otomobil turizm firmasına ait bir otobüs ile çarpıştı.
Ali İhsan Balta’nın sevk ve idaresindeki 59 LT 777 plakalı yolcu otobüsü, Keşan Şehir Merkezi'nden Keşan'a bağlı Mecidiye Beldesi istikametine seyir halindeki Necmi Çakmak’ın kullandığı 22 RP 805 plakalı otomobile çarptı.İddiaya göre araç sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı ve otobüsün araca yan taraftan çarptığı belirtildi. Kazada, sürücü Necmi Çakmak ile yanında bulunan Fatma Çakmak (39) ve Binnaz Yelmen (42) olay yerinde, Şenay Çakmak (3) ve Alper Yelmen (14) kaldırıldıkları Keşan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Aras Çakmak (5), Berkay Çakmak (16), Ege Yelmen (7), Göktuğ Çakmak (8) ve Beren Çakmak (8) ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Göktuğ Çakmak ameliyata alındı. Diğer yaralılardan Aras Çakmak, Berkay Çakmak, Ege Yelmen ve Beren Çakmak ise Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk edilen 4 yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30