banner137
banner25

Eski eş dehşet saçtı.2 ölü!

Edirne merkez Şükrüpaşa mahallesi eski Göçmen evlerinde meydana gelen olayda iki kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre 7 yıl önce boşandığı eşinin evine gelen Erkan S. İsimli şahıs eski eşi ile aynı evde bulunan iki erkek şahsı silahla vurduktan sonra kayıplara karıştı.

Olay gece saat 21:30 sularında eski Göçmen evleri Defne Apartmanı kat 5, 22 numaralı dairede meydana geldi.7 yıl önce boşandığı eşi Hanife Ö.’nün yeni taşındığı defne apartmanındaki evine gelen katil zanlısı Erkan S. kapı zilini çalarak kapının açılmasını sağladı.Kapıyı açan Hanife Ö. eski eşini karşısında görünce kısa süreli bir harbede yaşandı.Çıkan tartışmaya eve misafir olarak gelen Serkan E.ile Erkan B. müdahil olarak silahlı Erkan S.ile bir süre boğuşmaya başladılar.Boğuşmanın yaşandığı esnada Erkan S.nin 7 yıl önce boşandığı eşi Hanife Ö. evden kaçmayı başararak annesinin bulunduğu eve sığındı.Ev içinde kalan katil zanlısı Erkan S. ise elinde bulunan silahla çocuklarının gözü önünde Serkan Elmalı ve Erkan Başyurt’a ateş etti.

Olayın polise haber verilmesi ile çok sayıda polis bölgeye sevk edilirken Erkan S.elindeki silahla evden uzaklaşarak kaçan eşini aramaya başladı.Polislerin geldiğini gören Erkan S.geldiği aracı ile olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen polis ilk yaptığı incelemede ev içerisinde kanlar içinde yerde yatan  iki erkek şahısla karşılaştı.112 ekiplerinin olay yerine gelmesi ile yapılan ilk müdahalede Erkan Başyurt’un vücudunun çeşitli yerlerine aldığı kurşun yarası ile yaşamını yitirdiği anlaşıldı.Ağır yaralı olan Serkan Elmalı ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi acil servisinde hayatını kaybetti.

Polis ilk yaptığı soruşturmada katil zanlısı olan Erkan S.nin dün boşandığı eşinin bir ay önce kiraladığı eve çocuklarını ziyarete geldiğini,bugün akşam saatlerinde ise eski eşi Hanife Ö.’nün sevgilisi olduğu iddia edilen kişi Erkan Başyurt ile evde beraber oldukları ve arkadaşları Serkan Elmalı ile kız arkadaşı Bahar Y.yi misafir ettikleri öğrenildi.Sohbet esnasında Erkan S’nin eve gelerek silahı ile evde bulunan ve tartıştığı erkek şahıslara ateş ettiği iki kişinin yaşamına son verdiği öğrenildi.

Polis olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatırken,İstanbul’da yaşadığı belirlenen katil zanlısı Erkan S.’nin kullandığı ve olay sonrası kaçtığı belirlenen 34 plakalı aracı aramaya başladı.Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.






banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30