banner137
banner25

Edirne dünyaya açıldı!
Edirne tanıtımı için başta Edirne Valiliği olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşları ve özel kuruluşlar ciddi manada bütçeler ayırırken, etkili bir yöntemle karşımıza çıkan özel bir kargo şirketini yaptığı tanıtım Edirne’nin tüm dünyaya adının ve fotoğraflarının yayılmasına nede oldu.

MNG kargo şirketi tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kentlerimizi tanıtmak amacıyla hayata geçirilen çalışmada Edirne dikkat çekiyor.Kentlerin tanıtımı açısından önemli olan bu projede kentlerde simge olan yapılar başta olmak üzere ürünler, doğal ve tarihi güzelliklerin görselleri, kargo poşetleri ve koliler üzerinde yer alarak tanıtım anlamında önemli bir rol alıyor.

Memleket hasreti çekenlerin bu hasretine son vermek adına yapılan bu çalışmanın şimdilik 74 ili kapsadığını belirten yetkililer çalışmanın ilerleyen günlerde 81 ili kapsayacağını ifade ettiler.

Kargo kutuları üzerinde UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yerini alan eşsiz yapıt Selimiye cami başta olmak üzere Cihanı umma kasrı, Mimar Sinan heykeli, Sarayiçi Balkan şehitliği, Eski Cami, Meriç Köprüsü ve Alipaşa kapalı çarşısı gibi tarihi değerlerde görsellerde yerini almış. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30