banner137
banner25

e-doktora 4 ayda 500 başvuru!
Edirne Kamu Hastaneleri Birliği tarafından yeni başlatılan bir uygulama ile vatandaşların merak ettiği sağlık ile ilgili olan konular internet ortamı üzerinden sorularak cevaplandırılıyor.

Ülkemizde yaşayan çok sayıda vatandaşın yaşadığı sağlık sorunlarına ilişkin değişik cevap yolları aradığı gerçeğinden yola çıkılarak uygulamaya konulan sistem merak edilen soruların internet üzerinden cevaplanmasına olanak sağlıyor.Konu hakkında açıklama yapan Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Başkanı Uz.Dr.Emrah Erten; sağlık alanında toplumda herkesin söz sahibi olduğuna dikkat çekerek “sağlık alanında, toplumda herkes söz sahibi, herkes birtakım tanılar koyup, tedaviler öneriyor. Vatandaşımızı doğru bilgilendirmek adına yetkili bir merkezden tıbbi sorulara cevap verilmesi ihtiyacı vardı. Yaklaşık 4 ay önce bu ihtiyacı gördüğümüzde web sayfamızdan böyle bir uygulama başlattık. Özellikle, internet kullanan gençlerimizden soru gelmekte. Gelen soruları, ilgili uzmanımız ile görüştükten sonra cevaplamaya gayret gösteriyoruz. Zaman zaman da hastalarımızı hastanelerimize davet ediyoruz. Şimdiye kadar 500’ün üzerinde soru cevapladık. En çok sorulan sorular arasında, cinsel sağlık, çocuk hastalıkları, jinekolojik hastalıklar, kronik hastalıklar ve spor yüklenmeleri bulunmakta.”diyerek hastaların e-doktora  www.edirnekhb.gov.tr adresinden ulaşabileceklerini ve buradan yollayacakları mail ile merak edilen soruların yanıtının kısa sürede verilebileceğini belirtti. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30